ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 20 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2020 طرز پخت کوفته ترخون و مرزه + طرز تهیه سس کوفته مواد لازم برای تهیه کوفته ترخون و مرزه: گوشت چرخ كرده بدون چربی 500 گرم برنج 150 گرم (1 پیمانه) لپه 150 گرم نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان لازم پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری سبزی معطر و خردكرده (نعنا، جعفری، پیازچه، تره و شوید) 350 گرم ترخون و مرزه 150 گرم تخم مرغ 1 عدد زعفران حل كرده 1 قاشق چایخوری آلو بخارای خیس كرده 200 گرم مواد لازم برای تهیه سس كوفته : روغن 3 قاشق سوپخوری پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری آب به میزان لازم طرز تهیه کوفته ترخون و مرزه : گوشت را همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه، كاملاً ورز دهید تا چسبندگی پیدا كند. برنج را از قبل بخیسانید و لپه را بپزید. حالا لپه، برنج، پیازداغ، سبزی، ترخون و مرزه، تخم مرغ و زعفران را بیفزائید و دوباره كاملاً ورز دهید. اینک از مواد كوفته، هر بار به اندازه یک پرتقال بردارید و در میان آن، چند آلو و قدری پیاز داغ قرار دهید. سپس كوفته را جمع نمائید و در سس در حال جوش قرار دهید. پس از اتمام كار، شعله را ملایم كنید و درِ قابلمه را نیمه باز بگذارید و به مدت تقریبی یک ساعت بپزید. روش تهیه سس كوفته : در قابلمه مناسبی، پیازداغ را همراه با رب گوجه فرنگی در روغن تفت دهید و آب را بیفزائید. قدری فلفل و زردچوبه به آن بیفزائید و پس از آن كه آب كاملاً جوشید، سس آماده است. یادآوری: یادتان باشد كه آب، باید روی تمام كوفته ها را بپوشاند. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .