رفتن به مطلب

طرز پخت کوفته ترخون و مرزه + طرز تهیه سس کوفته


ŦŁФШ  ΞTłHШ

ارسال های توصیه شده

طرز پخت کوفته ترخون و مرزه   طرز تهیه سس کوفته

 

طرز پخت کوفته ترخون و مرزه + طرز تهیه سس کوفته

 

مواد لازم برای تهیه کوفته ترخون و مرزه:

 

 

گوشت چرخ كرده بدون چربی 500 گرم
 برنج 150 گرم (1 پیمانه)
لپه  150 گرم
 نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان لازم
پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
سبزی معطر و خردكرده (نعنا، جعفری، پیازچه، تره و شوید) 350 گرم
ترخون و مرزه 150 گرم
تخم مرغ 1 عدد
زعفران حل كرده 1 قاشق چایخوری
آلو بخارای خیس كرده 200 گرم

مواد لازم برای تهیه سس كوفته :

 

روغن 3 قاشق سوپخوری
 پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی  1 قاشق سوپخوری
 آب به میزان لازم

 

طرز تهیه کوفته ترخون و مرزه :

گوشت را همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه، كاملاً ورز دهید تا چسبندگی پیدا كند. برنج را از قبل بخیسانید و لپه را بپزید. حالا لپه، برنج، پیازداغ، سبزی، ترخون و مرزه، تخم مرغ و زعفران را بیفزائید و دوباره كاملاً ورز دهید.

اینک از مواد كوفته، هر بار به اندازه یک پرتقال بردارید و در میان آن، چند آلو و قدری پیاز داغ قرار دهید. سپس كوفته را جمع نمائید و در سس در حال جوش قرار دهید. پس از اتمام كار، شعله را ملایم كنید و درِ قابلمه را نیمه باز بگذارید و به مدت تقریبی یک ساعت بپزید.

روش تهیه سس كوفته :

در قابلمه مناسبی، پیازداغ را همراه با رب گوجه فرنگی در روغن تفت دهید و آب را بیفزائید. قدری فلفل و زردچوبه به آن بیفزائید و پس از آن كه آب كاملاً جوشید، سس آماده است.

یادآوری: یادتان باشد كه آب، باید روی تمام كوفته ها را بپوشاند.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...