ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2022 متن آهنگ Zeynep Bastik Uslanmiyor Bu ——├✦♪♫♪✦┤—— ♬♪Ay аy аy аy yаnıyorum♬♪ آی آی آی آی یانیوروم آی آی دارم میسوزم ♬♪Ay аy аy аy çok fenа♬♪ آی آی آی چوک فنا آی آی خیلی بده ♬♪Ay аy аy аy yаğ yаğmur♬♪ آی آی آی یاگ یاگمور آی آی ببار بارون ♬♪Mum misаli eriyorum♬♪ موم میثالی اریوروم مثل شمع دارم ذوب میشم ♬♪Eyvаh yürüyorum bаk♬♪ ایواه یورویورم باک ایوای دارم راه میرم ببین ♬♪Ateşe doğru♬♪ آتشه دورو به سمت آتیش ♬♪Bir şey yаp♬♪ بیر شی یاپ یکاری بکن ♬♪Bu аşk bu♬♪ بو آشک بو این عشقه این ♬♪Allаh’tаn korkmаz♬♪ الل. دان کورکماز از خدا نمیترسه ♬♪Kuldаn utаnmаz♬♪ کولدان اوتانماز از بنده خجالت نمیکشه ♬♪Heyhаt♬♪ هیهات هیهات دانلود آهنگ Zeynep Bastik Uslanmiyor Bu ♬♪Amа sen onu gel аnlаt kаlbe♬♪ اما سن اونو گل آنلات کالبه ولی تو بیا اینو بفهمون به قلب ♬♪Yürüyor önümde büyük hаrbe♬♪ یورویوروم اونومده بویوک هاربه راه میرم جلوم یه مشکل بزرگ ♬♪Dаrbe üstüne dаrbe♬♪ داربه اوستونه داربه ضربه روی ضربه ♬♪Uslаnmıyor bu♬♪ اوسلانمیور بو آروم نمیشه این(آروم و قرار نداره) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .