ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 23 بهمن، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، 2021 ترجمه آهنگ Mecnun از Buray Bir Gülüşünde Başladı با یک لبخند تو شروع شد Yüreğimde Fırtına طوفانی در قلب من Bana Hiç Danışmadan بدون اینکه با من صحبت کنی Aşk Kapımda عشق تو دم در خونم اومد Sen Bahara Ahenk Veren تو هستی که به فصل بهار معنی ومفهوم میدی Sarmaşık Yedi Veren تو هستی که به فصل بهار شاخ وبرگ میدی Güneşimde Can Bulup Sarılsan کاش بغلم کنی ومثل خورشید وجود من رو گرم کنی Yar Ne Olur Dokun Bir Kere ای یار چی میشه ک بار منو لمس کن Yüreğim Yaprak Döküyor تو قلبم برگ ریزان هست Beni Görsen Sensin اگه منو ببینی متوجه میشی شبیه تو شدم Halim Sonbahar حال من مثل فصل پاییز هست Tenin Sokunur Yakınıma وجود تو در نزدیک من Dokunur Dudaklarıma لب هامو لمس میکنه Hayalin Yetmiyor خیال و رویای تو برام کافی نیست Gel Ol Yanımda بیا و کنار من باش Sevdalar Sevdalar عشق ها عشق ها Bir Güler Bir Ağlar یک روز میخندن یک روز گریه میکنن Nasıl Güzellik Allahım این چه زیبایی هست خدای من Kalbe Zarar واسه قلب ضرر داره Gitsem Mi Kalsam Mı نمیدونم برم یا بمونم Mecnuna Sorsam Mı از مجنونم بپرسم یا نه Kül Olur Ateşe Dayanmaz اون تحمل آتش عشق رو نداره میسوزه وبه خاکستر تبدیل میشه Bu Şehir Yanar این شهر در اثر عشق می سوزه Sevdalar Sevdalar عشق ها عشق ها Bir Güler Bir Ağlar یک روز میخندن یک روز گریه میکنن Nasıl Güzellik Allahım این چه زیبایی هست خدای من Kalbe Zarar واسه قلب ضرر داره Gitsem Mi Kalsam Mı نمیدونم برم یا بمونم Mecnuna Sorsam Mı از مجنونم بپرسم یا نه Kül Olur Ateşe Dayanmaz اون تحمل آتش عشق رو نداره میسوزه و به خاکستر تبدیل میشه Bu Şehir Yanar این شهر در اثر عشق می سوزه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .