رفتن به مطلب

دستور پخت پنکیک دوستی برای کودکان با حساسیت گلوتن


ŦŁФШ  ΞTłHШ

ارسال های توصیه شده

خلاصه ای درباره ی آموزش

حساسیت در کودکان یک مسئله شایع است. کودکان بسیاری به گلوتن، شیر گاو، بادام زمینی یا آجیل حساسیت دارند. گلوتن یک ماده مهم موجود در گندم است و کودکان هم که عاشق عصرانه هایی که با آرد تهیه می شود. اگر شما هم مثل من دوست دارید برای بچه های فامیل خوراکی های خوشمزه ای درست کنید که به آن حساسیت نداشته باشند، دستور تهیه این پنکیک فرانسوی را دنبال کنید!

راستی به این مدل پنکیک، گالِت میگویند که با آرد باکویت تهیه می شود.

دستور پخت پنکیک دوستی برای کودکان با حساسیت گلوتن

قدم 1


برای تقریبا 10 پنکیک

- آرد باکویت ( 330 گرم/ 3 فنجان)
- آب ( 750 میلی لیتر/ 3 فنجان)
- نمک ( 3 قاشق چایخوری)
- تخم مرغ ( اختیاری، فقط برای رنگ و مزه اضافه می شود)

می بینید که تهیه این پنکیک خیلی راحت است و اگر کودک شما به تخم مرغ حساسیت داشت میتوانید آن را حذف کنید. برای تهیه این نوع پنکیک می توانید تا دلتان بخواهد خلاقیت داشته باشید.
 
  • step1img1.jpg
 
 

قدم 2

وسایل مورد نیاز:

1. یک کاسه متوسط یا بزرگ
2. یک همزن، چنگال یا قاشق چوبی
3. یک ماهیتابه با لبه های کوتاه
4. یک کفگیر پهن و یا کاردک مخصوص برای برگرداندن پنکیک
  • step2img1.jpg

قدم 3

مخلوط کنید.

آرد باکویت، نمک، تخم مرغ (اختیاری) و آب به اندازه کافی را با هم مخلوط کرده تا خمیر یک دستی درست کنید. اگر خمیر شما سفت و یا خیلی شل باشد انسجام کافی را ندارد. پس قبل از اینکه بقیه آب را اضافه کنید حتما کمی آن را ورز دهید.
  • step3img1.jpg

قدم 4

چند نکته کلیدی:

برای اینکه پنکیک خوبی داشته باشید رعایت این چند نکته ضروری است.

1. قبل از درست کردن هر پنکیک ماهیتابه را تمیز کنید. من یک دستمال کاغذی تمیز آغشته به روغن کف ماهیتابه می کِشم، این کار باعث می شود اگر خرده هایی کف آن مانده از بین برود. از یک دستمال هم برای چند پنکیک می توانید استفاده کنید و بعد آن را دور بیندازید. فقط حواستان به انگشتانتان باشد!

2. ضخامت پنکیک خیلی مهم است! گالت ها اصولا خیلی نازک هستند، حتی اگر بچه ها عاشق نان های ضخیم هستند، لطفا این یک مورد را در نازک ترین حد ممکن درست کنید. اگر باز هم گرسنه بودند، یک عدد اضافه بهشان بدهید.

3. حتما به مواد تشکیل دهنده این گالت خوب فکر کنید. اگر می خواهید مدل کلاسیک آن را درست کنید باید پنیر رنده شده و تخم مرغ به آن اضافه کنید که کمی بیشتر وقت شما را می گیرد. اول تخم مرغ را روی پنکیک بشکنید بعد پنیر را اضافه کنید و لایه ها را به هم نزدیک کنید.

4. اگر برای چند نفر، مثلا بیشتر از سه نفر درست می کنید می توانید از چند ماهیتابه استفاده کنید که سرعت عملتان بالاتر برود...
  • step4img1.jpg

قدم 5

یک طرف پنکیک را بپزید

ماهیتابه را گرم کنید
• اگر تابه خیلی سرد باشد گالت ترک های زیادی میخورد، البته چند تا ترک کوچک ایرادی ندارد.
• اگر تابه خیلی داغ باشد موقع ریختن خمیر روی آن حباب ایجاد می کند و جمع می شود.

خمیر را اندازه ای بریزید که قطری حدود 2 سانتی متر داشته باشد و سپس ماهیتابه را بچرخانید تا خمیر همه جا پهن شود.
وقتی اطراف خمیر شروع به جدا شدن از تابه کرد آماده است که آن را برگردانیم. فقط مطمئن شوید که همه جای آن پخته است.

حالا وقت آن رسیده که مواد روی پنکیک را اضافه کنید و هر شکلی دوست دارید به آن بدهید
برای مدل کلاسیک:
• اول تخم مرغ را اضافه کنید
• سپس پنیر رنده شده
• چهار طرف خمیر را به شکل مربع روی هم جمع کنید

چند پیشنهاد برای روی پنکیک
• اسفناج پخته و قارچ و پنیر
• سالمون دودی و خامه تازه
• قارچ و پیاز حلقه شده

این گالت فرانسوی خوشمزه را به دوستانتان که کودکانی با حساسیت گلوتن دارند حتما معرفی کنید.
  • step5img1.jpg
 
 
 
 

دستور پخت پنکیک دوستی برای کودکان با حساسیت گلوتن

 

 
 

 

     

 

 

آموزش های مرتبط

 
 
 

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...