رفتن به مطلب

برنج نپخته


ŦŁФШ  ΞTłHШ

ارسال های توصیه شده

برنج نپخته



خطر مسمومیت غذایی با مصرف برنج نپخته

🔹ممکن است که برنج نپخته حاوی تخم باکتری‌هایی باشد که می‌توانند باعث مسمومیت غذایی شوند.
🔹وقتی برنج پخته می‌شود، باز هم این تخم‌ها می‌توانند زنده بمانند. بنابراین اگر برنج در دمای اتاق باقی بماند، این باکتری‌ها چند برابر خواهند شد و سمومی تولید خواهند کرد که باعث اسهال یا استفراغ می‌شوند.
🔹گرم کردن مجدد برنج، این سموم را از بین نمی‌برد.
🔹کسانی که مرغ را گرم می‌کنند به احتمال زیاد نمی‌دانند که نباید این کار را انجام دهند!
🔹وقتی که مرغ سرد درون یخچال برای بار دوم گرم می‌شود، ترکیب پروتئینی آن تغییر می‌کند. این تغییر واقعا می‌تواند باعث مشکلات گوارشی شود.
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...