ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 13 دی، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، 2021 برنج نپخته خطر مسمومیت غذایی با مصرف برنج نپخته ممکن است که برنج نپخته حاوی تخم باکتریهایی باشد که میتوانند باعث مسمومیت غذایی شوند. وقتی برنج پخته میشود، باز هم این تخمها میتوانند زنده بمانند. بنابراین اگر برنج در دمای اتاق باقی بماند، این باکتریها چند برابر خواهند شد و سمومی تولید خواهند کرد که باعث اسهال یا استفراغ میشوند. گرم کردن مجدد برنج، این سموم را از بین نمیبرد. کسانی که مرغ را گرم میکنند به احتمال زیاد نمیدانند که نباید این کار را انجام دهند! وقتی که مرغ سرد درون یخچال برای بار دوم گرم میشود، ترکیب پروتئینی آن تغییر میکند. این تغییر واقعا میتواند باعث مشکلات گوارشی شود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .