ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 12 مهر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، 2021 بامیه گیاهی است گرمسیری که در نقاط سرد، کمرشد و کممحصول میشود. گیاه دارای ساقه راست، پوشیده از تار و ارتفاع ۵/. تا ۱ متر ( گاهی ۲ متر) است. برگهائی به شکل قلب تخم فرعی مرکب از ۵-۳ لوب و گلهایی منفرد درکناره برگها دارد. رنگ گلبرگهای آن زرد ولی در قسمت وسط قرمز رنگ است. میوه هرمی شکل، دراز و محتوی دانههای پوشیده از تار دارد. خواص درمانی: بامیه از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است. یامیه یک سبزی لذیذ و مقوی است. جوشانده ی بامیه تقویت کننده و نرم کننده ی پوست است. بامیه ادرارآور است. بامیه درمان کننده ی سوزش و درد در مجاری ادرار است. لعاب حال از جوشاندن میوه یا تخم بامیه نرم کننده و برای درمان سوزاک به کار می رود. تخم بامیه محرک قلب و ضد اسپاسم است. تخم بامیه عرق آور است. برای اسان زایمان کردن به زن حامله قبل از زایمان بامیه می دهند. از بامیه ضماد تهیه کنید و روی زخم بگذارید آن را التیام می دهد. در قدیم از جوشانده ی بامیه برای درمان بیماری سفلیس استفاده می کردند. بامیه را بجوشانید کمی شکر بیا عسل به آن اضافه کنید این شربت برای درمان زخم گلو و گرفتگی صدا مفید است. بامیه بهترین داروی مرض قند است زیرا لوزالمعده را فعال می کند. بامیه را باید در ظروف چینی یا شیشه ای پخت زیرا پختن آن در ظروف مسی و آهنی باعث تغیییر رنگ آن می شود. بامیه بدن را قلیایی می کند. اگر ناراحتی روده یا معده دارید بامیه بخوریدآن را درمان می کند. خوردن بامیه زخم معده را درمان می کند. استفاده از بامیه مفاصل را نرم می کند و از رماتیسم و آرتروز جلوگیری می کند. مضرات بامیه: بامیه به هیچ وجه مضر نیست ولی برای اشخاصی که سرد مزاج هستند مناسب نمی باشد و اگر این گونه اشخاص بخواهند بامیه بخورند بهتر است که آن را با ادویه ی گرم مانند دارچین یا زنجبیل میل کنند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .