رفتن به مطلب

خواص طبی غوره


ŦŁФШ  ΞTłHШ

ارسال های توصیه شده

میوه نارس انگور است که دارای طعم ترشی می‌باشد. غوره دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیک، اسید فرمیک، اسید سوکسینیک، اسید اگزالیک، اسید گلوکولیک و قند می‌باشد و به دلیل داشتن اسید، ترش مزه‌است

هرگز غوره را با معده خالی نخورید ، چون روی معده اثر سوء می گذارد. همچنین خانم های باردار از خوردن زیاد غوره خودداری کنند ،‌ چون غوره ادرارآور است و ممکن است موجب سقط جنین شود .

 

 

خواص طبی غوره:

از نظر طب قدیم ایران سرد و قابض است.

  1. در درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه ها موثر است.
  2. آب غوره برای درمان چاقی مفرط مفید است.
  3. بیماری اسکوربورت که به علت کمی ویتامین C در بدن می باشد با آب غوره درمان می شود.
  4. آب غوره چون دارای تاتارات پتاسیم است برای درمان سیاتیک و رماتیسم حاد بسیار مفید است.
  5. در رفع زردی موثر است.
  6. خوردن آب غوره بلوغ دختران را جلو می اندازد.
  7. حرارت و صفرای بدن را دفع می کند و روده ها را ضد عفونی می کند.
  8. آب غوره تقویت کننده کبد است.
  9. برای برطرف کردن ورم گلو، آب غوره قرقره کنید.
  10. برای دفع کرم روده و تویت معده باید به مدت پنج روز آش آب غوره همراه با زیره سیاه مصرف کنید البته در این مدت باید از خوردن غذاهای سنگین اجتناب نمایید.
  11. درمان کننده پادرد و کمر درد می باشد.برای معالجه ی می توان به مدت ده روز آش آب غوره مصرف نمود. البته باید از خوردن غذاهای سنگین در این مدت اجتناب کرد.
  12. ترشی غوره نیز معالجه کننده ی رماتیسم و سیاتیک است.
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...