ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 15 فروردین، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2021 پ نه پ جدید و خنده دار برای شما پشه نشسته رو پام داره خونمو میخوره، دستم رو بردم بالا بزنمش یهو داداشم میگه میخوای بکشیش؟! میگم: پـَـ نه پَــ، خونش رو خورده میخوام بزنم پشتش آروغ بزنه بعدم ببرم بخوابونمش!! تو صف پمپ گاز منتظرم تا نوبتم بشه، طرف زده به شیشه، میگه: آقا شما هم میخوای گاز بزنی؟ میگم: پـَـ نه پَــ، من منتظرم نوبتم برسه برم دستگیره پمپ رو لیس بزنم! اسپری سوسک کش زدم به سوسکه، سوسکه افتاده به پشت دست و پا میزنه… همخونهایم اومده میگه داره جون میده..؟ میگم: پـَـ نه پَــ، قیافه تورو دیده از خنده ریسه رفته. رفتم پمپ بنزین به یارو میگم ۴۰ تا بزن. میگه ۴۰ لیتر؟ میگم پـَـ نه پَــ، ۴۰ قاشق چایخوری. به دوستم میگم فهمیدی مریم جدا شد؟ میگه: از شوهرش؟ میگم: پـَـ نه پَــ، چسبیده بود کف ماهیتابه کفگیر زدم جدا شد از دل درد دارم میمیرم و جلوی دستشویی دارم پیچ و تاب میخورم. بعد ۲ ساعت یارو اومده بیرون میگه دستشویی داری؟ میگم پـَـ نه پَــ، دیدم فضای مناسب و دلبازیه اومدم موج مکزیکی تمرین میکنم. به دوستم گفتم برو بالا نردبون لامپ چراغ رو ببند. رفته بالا میگه: بچرخونمش؟ میگم پـَـ نه پَــ، تو نگهش دار من نردبون رو میچرخونم لامپ سفت شه! دوستم در یخچال رو باز کرده، دیده هیچی توش نیس، میپرسه: واقعا خالیه!؟ میگم پـَـ نه پَــ، هیدنشون کردیم که غریبهها نبیننشون! میگن کریستف کلمب وقتی رسید به امریکا سرش رو از پنجره کشتی کرد بیرون از یه سرخ پوست پرسید داداش اینجا آمریکاست؟ سرخ پوسته گفت پـَـ نه پَــ، ژاپنه ما هم چون شلوار پامون نیست از خجالت قرمز شدیم! دارم رو تردمیل عین چی میدوم یکی اومده میگه این جوری میدویی لاغر کنی؟ میگم پـَـ نه پَــ، تمرین میکنم واسه نقش آفرینی تو سری جدید میگ میگ آماده شم…! پایان نامه م تموم شده زنگ زدم به استاد میگه میخوای دفاع کنی؟ میگم پـَـ نه پَــ، قصد حمله دارم ۲ ساعته از بیرون صدای قار قار میآد… داداشم میگه گوش کن، انگار صدای کلاغه؟ میگم پـَـ نه پَــ، قناریه هوس کرده متال بخونه! رفتم درمونگاه، منشیه میگه: مریض شمایید؟ میگم پـَـ نه پَــ، من میکروبم، اومدم خودم رو معرفی کنم! با دوستم رفتیم باغ وحش، جلوی قفسِ شیر وایسادیم. دوستم میگه: شیرِه؟ میگم: پـَـ نه پَــ، گربه س باباش مرده ریش گذاشته! داداشم تو خونه خوابیده بود با دوستم از خیابون اومدیم تو خونه، میپرسه خوابه؟ میگم پـَـ نه پَــ، رفته رو اسکرین سیور، ماوس رو تکون بدی روشن میشه! داشتم میرفتم باشگاه وسط راه یادم اومد یه چیزی رو یادم رفته. برگشتم خونه، در زدم داداشم در رو باز کرده با تعجب میپرسه حامد تویی؟! نرفتی باشگاه؟ میگم: پـَـ نه پَــ، حامد رسید من دیلیوریشم… واسه استخدام رفتم یه شرکتی خانومه میگه: شما برای آگهی استخدام اومدین؟ میگم پـَـ نه پَــ، اومدم بگم اصلا رو من حساب نکنین! رفتم دادگستری طرف میپرسه شمام شکایت دارید؟ میگم پـَـ نه پَــ، یه خرده برنج داشتم، آوردم با ترازوی عدالت وزن کنم! رفتم خونه دوستم کامپیوترش خرابه. میگم پاورت سوخته کامل! میگه یعنی یکی دیگه بگیرم؟ میگم پـَـ نه پَــ، فکر کن سوختگیش جدی نیست، پماد سوختگی بزنی خوب میشه! هفته پیش مریض شدم، رفتم آمپول بزنم. آمپولارو دادم به پرستاره. میگه بزنم؟ میگم پـَـ نه پَــ، توش آب پر کن تفنگ بازی کنیم! عکس نیمهٔ راست صورتم رو گذاشتم فیس بوک، اومده میگه: عکس نصفه گذاشتی رو پروفایلت؟ میگم: پـَـ نه پَــ، توی حراج بودم ۵۰ درصد تخفیف بهم خورده این شکلی شدم رفتم دم مغازه میگم قرص پشه دارین؟ میگه واسه کشتنش میخوای؟ میگم پـَـ نه پَــ، برا معالجه سردردش میخوام! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .