Zxcv ارسال شده در 7 فروردین، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، 2021 زندگی نیست به جز نم نم باران بهار زندگی نیست به جز دیدن یار زندگی نیست به جز عشق به جز حرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی زندگی تجربه ی تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه ی یک عمر بیابان دارد ما چه کردیم! و چه خواهیم کرد! در این فرصت کم! سهراب سپهری 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Zxcv ارسال شده در 9 فروردین، 2021 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، 2021 دعا می کنم کسی در زندگی شما باشد که شما را بلد باشد... بلد بودن مهم تر از عاشق بودن است یا حتی مهم تر از دوست داشتن است 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Zxcv ارسال شده در 9 فروردین، 2021 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، 2021 چه زیبا گفت فروغ شهامت می خواهد که سرد و گرم بخندی... 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Zxcv ارسال شده در 10 فروردین، 2021 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، 2021 برایت یک بغل گندم دلی خشنود از مردم برایت سفره ای ساده حلال و پاک و آماده برایت یک غزل احساس دوبیتی های عطر یاس برایت هر چه خوبی هست دعا کردم... 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Zxcv ارسال شده در 10 فروردین، 2021 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، 2021 از کسی پرسیدند کدامین خصلت از خدای خود را دوست داری؟ گفت همین بس که می دانم او می تواند مچم را بگیرد ولی دستم را می گیرد 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Zxcv ارسال شده در 10 فروردین، 2021 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، 2021 هرگاه به در بسته ای برخوردید نترسید و امیدوار باشید زیرا اگر قرار بود باز نشود جایش دیوار می گذاشتند 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Zxcv ارسال شده در 10 فروردین، 2021 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، 2021 زندگی را باید زندگی کرد، همان طور که دلتان می گوید... مبادا زندگی را دست نخورده بگذاریم. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Zxcv ارسال شده در 10 فروردین، 2021 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، 2021 خوشبختی رسیدن به آرزوها نیست لذت بردن از داشته هاست پس تا می تونید لذت ببرید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Zxcv ارسال شده در 11 فروردین، 2021 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، 2021 (ویرایش شده) در زندگی هیچ کس را ملامت نکن چرا که آدم های خوب برایت شادی می آورند و آدم های بد تجربه بدترین ها درس عبرت می شوند بهترین ها خاطره ویرایش شده 11 فروردین، 2021 توسط Zxcv 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Zxcv ارسال شده در 11 فروردین، 2021 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، 2021 ممنون شیما جان 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Zxcv ارسال شده در 11 فروردین، 2021 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، 2021 آدمک آخر دنیاست بخند آدمک مرگ همین جاست بخند دست خطی که تو را عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا تماشاست بخند آن خدایی که تو بزرگش خواندی به خدا مثل تو تنهاست بخند 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Zxcv ارسال شده در 11 فروردین، 2021 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، 2021 ای خدایی که به من نزدیکی خبر از دلهره هایم داری؟ خبر از لرزش آرام صدایم داری؟ ای خدایی که پر از احساسی چینی روح مرا بند بزن تو که در عرش بلند تکیه بر تخت حکومت داری تو که دنیا همه از پشت نگاهت پیداست تو که ذوق و هنرت را به سرم می باری و مرا با همه ی رنجش جهان می خواهی چینی روح مرا بند بزن... 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Zxcv ارسال شده در 11 فروردین، 2021 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، 2021 روزی که جنازمو میدن به خاک اونی که بیش تر اذیتم کرده بیش تر گریه می کنه! اونی که نخواسته منو ببینه میاد برا دیدن جنازم! اونی که دستم رو نگرفت جلوتر از همه میره زیر طابوتم! اونی که نخواست سلامم کنه میاد واسه خداحافظی! عجب روزیه اون روز... حیف که خودم نیستم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Zxcv ارسال شده در 11 فروردین، 2021 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، 2021 وقتی تو نیستی نه هست های ما چونانکه بایدند نه بایدها مثل همیشه آخر حرفم و حرف آخرم را با بغض می خورم عمری است لبخند های لاغر خود را در دل ذخیره می کنم باشد برای روز مبادا گاهی از تو چه پنهان با سنگ ها آواز می خوانم و قدر بعضی لحظه ها را خوب می دانم این روزها گاهی از روز و ماه و سال، از تقویم از روزنامه بی خبر هستم حس می کنم گاهی کمی کم تر گاهی شدیدا بیش تر هستم حتی اگر می شد بگویم این روزها گاهی خدا را هم یک جور دیگر می پرستم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .