αℓιяєzαα ارسال شده در 13 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2020 در مورخه 1386/02/18 سایت میهن چت به دست اقای نیما رحمانی و مسعود شاملو تاسیس گردید در ابتدای فعالیت سایت تقریبا 3 الی 4 نفر کاربر در سایت فعال بودن با گذشت زمان و طی قعالیت های اقای رحمانی و طراحی و سئوی بالای سایت دامنه میهن چت در موتور های جستجو جایگاه ویژه ای پیدا کرد به طوری که در سال 87 سایت با تعداد 2500 کاربر انلاین همراه بود اولین قالب ورودی به میهن چت که فقط با یه ورودی نوشته شده بود رو میتونید ببینید در عکس زیر دومین قالب ساده میهن چت و سومین قالب تقریبا پیشرفته میهن چت که به دست اقای رحمانی ساخته شد این قالب یک سال در سال فعال بود چهارمین قالب میهن چت که طرفداران زیادی داشت در دوره این قالب همچنان سایت میهن بازار و قسمت های دیگری از میهن چت ساخته شد پنجمین قالب میهن چت که 4 سال در سایت فعال بود و همچنان مثل قالب قبلی طرفداران زیادی داشت و هم اکنون نیز در دامنه اصلی سایت فعال میباشد یکی از حمله های بزرگ دیداس به سایت میهن چت که باعث شد سایت 3 روز در سایت 88 بسته شود گزارشی که نوشته شد به شرح زیر بود اخرین قالب میهن چت در سال 1391 که به سفارش اقای نیما رحمانی در سایت وپ ساز ساخه شد به شرح زیر میباشد همچنین این قالب در زمان خود بسیار پیشرفته و دارای امکانات زیادی بود فروش سایت میهن چت قالب هایی که بعد از فروش سایت فعال شدند همچنین میتوان اشاره کرد که بعد از فروش سایت میهن چت به صورت غیر رسمی فعال بود و دارای شناسیت و رسمیت نبود پس از بازگشت اقای نیما رحمانی و خرید سایت از اقای حسین اسبقی که سومین مدیریت سایت میهن چت بود هم اکنون میهن چت مثل سابق در میان سایت ها و چت روم های ایرانی محبوبیت خاصی دارد همچنین سیستم جدیدی برای میهن چت در دست ساخت میباشد که به امید خدا بزودی در سایت فعال خواهد شد با آرزوی توفیق الهی 9 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Maryam ارسال شده در 13 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2020 من به شخصه پنجمین قالب میهن رو خیلی دوست داشتم 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کلوچه ارسال شده در 13 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2020 من کلا میهنو دوس دالممممممممممممممممممم 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SARDAR ارسال شده در 13 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2020 من بیشتر دوست دارم 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
!!DanDy GirL ارسال شده در 1 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2020 Hmishe paydar bashe 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .