ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 27 اسفند، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، 2020 حکم مربای انگور از نظر شرعی چیست؟ متن سئوال و پاسخهای مراجع عظام تقلید به شرح ذیل است. سئوال: در یک مجله ی آشپزی برای تهیه ی مربای انگور نوشته بود: انگور را بجوشانید،سپس آنرا صاف کرده،مجددا با شکر خوب بجوشانید تا قوام بیاید،آیا این انگور مشکل پیدا نمی کند؟ آیا نجس می شود؟ پاسخ مراجع عظام تقلید: آیت الله العظمی خامنه ای: اگر فقط مقداری از انگور تبخیر شود خوردن آن حرام است مگر اینکه دو سوم آن تبخیر شود و شیره شود. آیت الله العظمی مکارم شیرازی: خوردن چنین مربای انگوری اشکال دارد. آیت الله العظمی وحید خراسانی: اگر انگور یا آب انگور به واسطه پختن جوش بیاید، پاک ولى خوردن آن حرام است، و اگر به غیر آتش جوش بیاید خوردن آن حرام و بنابر احتیاط نجس است.آب انگورى که به آتش جوش بیاید، حرام مى شود، و اگر آن قدر به آتش بجوشد که دو قسمت آن کم شود و یک قسمت آن بماند، حلال مى شود، و در بالا گذشت که به جوش آمدن به آتش نجس نمى شود، و اگر به غیر آتش جوش بیاید حرام و بنابر احتیاط واجب، نجس مى شود، و احتیاط واجب آن است که به غیر از سرکه شدن پاک و حلال نمى شود. آیت الله شبیری زنجانی: اگر انگور و آب انگور به خودى خود یا به سبب پختن جوش بیاید، خوردن آن حرام و بنابر احتیاط نجس مىباشد. مگر دو سوم آن به سبب جوشیدن کم شود. آیت الله العظمی فاضل لنکرانی(ره): اگر آب انگور به وسیله پختن یا خود به خود جوش بیاید خوردن آن حرام می شود، ولی نجس نیست، لیکن اگر بعد از جوش آمدن به مقداری جوشانده شود که در اثر جوشاندن دوسوم آب انگوراز بین برود و تبخیر شود، خوردن آن حلال می شود. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .