αℓιяєzαα ارسال شده در 13 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2020 با عرض سلام خدمت دوستان عزیز اخیرا متوجه شدم که بعضی از دوستان با نام های دیگه عضو میشن به قصد ازار و اذیت کردن بچه ها تو انجمن کسایی که اینکارو میکنن من سند یا مدرکی ندارم ازشون که اقدامی کنم ولی عاجزانه خواهش میکنم که دست از اینکار بکشن و بیشتر از این مورد ازار اذیت بقیه نشن و کاری نکنن که باعث مخدوش شدن جو سایت بشه یا باعث بشه کسایی به ما مظنون بشن امیدوارم که این درخواست مورد توجه کسایی واقع بشه که واقعا قصدشون ازار اذیت کردنه بقیس با درود و احترامات فراوان 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
borna ارسال شده در 22 دی، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، 2020 میتونید برای عضویت ها تایید بذارید . و چند ادمین پیگیر تا بتونن زود ب زود به انجمن برسن اونوقت معلوم میشه ک کی بوده و میشه ی جوری جمعشون کرد 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SARDAR ارسال شده در 20 اسفند، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، 2020 این من قبلا گفتم اما اقدامی نشده حتی نمیشه ویرایش کرد باز بر میگرده به خالت اول 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .