رفتن به مطلب

دلیل چسبنده بودن رویه کیک های خانگی چیست؟


ŦŁФШ  ΞTłHШ

ارسال های توصیه شده

 

دوستای عزیز خیلی مواقع با اینکه شما دقیقا مراحل پخت کیک رو انجام دادید و خیلی هم برای تهیه اش زحمت کشیدید کیک شما خراب میشه، شاید خیلی از نکات خیلی خیلی مهم به نظر شما بی اهمیت باشه.... سعی کردم بیشتر مشکلات و نکات مهم رو برای شما توی این مطلب توضیح بدم امیدوارم مشکلاتتون حل بشه.

چسبنده بودن روی کیک

یکی از مشکلات در پختن کیک های خانگی چسبنده بودن رویه کیک است که قیافه ظاهری کیک شما را نازیبا می کند. با ما همراه شوید و 4 دلیل اصلی چسبنده شدن رویه کیک تان را بدانید.

1 - کیک داخل قالب خودش سرد نشده و خیلی زود خارج شده.

2 - وقتی کیک داغ بوده روی آن چیزی قرار گرفته ( مثلا بشقاب برای برگرداندن )

3 - مایعات شما خیلی رقیق بوده یا زیادی از مایعات استفاده کردید ( سعی کنید شیر با ترکیب خامه استفاده کنید)

4 - زمان پخت کم و حرارت فر زیاد بوده است.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...