ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 12 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، 2020 دوستای عزیز خیلی مواقع با اینکه شما دقیقا مراحل پخت کیک رو انجام دادید و خیلی هم برای تهیه اش زحمت کشیدید کیک شما خراب میشه، شاید خیلی از نکات خیلی خیلی مهم به نظر شما بی اهمیت باشه.... سعی کردم بیشتر مشکلات و نکات مهم رو برای شما توی این مطلب توضیح بدم امیدوارم مشکلاتتون حل بشه. چسبنده بودن روی کیک یکی از مشکلات در پختن کیک های خانگی چسبنده بودن رویه کیک است که قیافه ظاهری کیک شما را نازیبا می کند. با ما همراه شوید و 4 دلیل اصلی چسبنده شدن رویه کیک تان را بدانید. 1 - کیک داخل قالب خودش سرد نشده و خیلی زود خارج شده. 2 - وقتی کیک داغ بوده روی آن چیزی قرار گرفته ( مثلا بشقاب برای برگرداندن ) 3 - مایعات شما خیلی رقیق بوده یا زیادی از مایعات استفاده کردید ( سعی کنید شیر با ترکیب خامه استفاده کنید) 4 - زمان پخت کم و حرارت فر زیاد بوده است. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .