رفتن به مطلب

کیک خانگی ای که درست کرده ام نم دارد و حفره حفره شده، چه کار کنم؟


ŦŁФШ  ΞTłHШ

ارسال های توصیه شده

دوستای عزیز خیلی مواقع با اینکه شما دقیقا مراحل پخت کیک رو انجام دادید و خیلی هم برای تهیه اش زحمت کشیدید کیک شما خراب میشه، شاید خیلی از نکات خیلی خیلی مهم به نظر شما بی اهمیت باشه.... سعی کردم بیشتر مشکلات و نکات مهم رو برای شما توی این مطلب توضیح بدم امیدوارم مشکلاتتون حل بشه.

کیک نم دارد

1 - کیک خیلی داخل قالب باقی مونده و فضاش هم گرم بوده و کیک عرق کرده.

2 - کیک کامل نپخته ولی ظاهرش سفت بوده و از فر خارج شده ( تست با خلال دندون انجام نشده و داخل کیک مغز پخت نیست )

3 - مقدار یکی از 3 ماده اولیه ( شکر،مایعات و روغن ) زیاد بوده یا روغن جامد استفاده شده که آب نشده و مقدارش بیش از دستور بوده!
 
کیک حفره حفره داره

1 - دلیل اصلیش دمای زیاد و مدت پخت کم هست.

2 - میزان مخلوط کردن یا کم بوده یا زیاد مثلا شکر و کره خوب مخلوط نشد یا زیاد مخلوط شدن.

3 - زیادی جوش شیرین یا بیکینگ پودر ریختید یا اینکه به جای بیکینگ پودر جوش شیرین اضافه کردید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...