ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 12 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، 2020 دوستای عزیز خیلی مواقع با اینکه شما دقیقا مراحل پخت کیک رو انجام دادید و خیلی هم برای تهیه اش زحمت کشیدید کیک شما خراب میشه، شاید خیلی از نکات خیلی خیلی مهم به نظر شما بی اهمیت باشه.... سعی کردم بیشتر مشکلات و نکات مهم رو برای شما توی این مطلب توضیح بدم امیدوارم مشکلاتتون حل بشه. کیک نم دارد 1 - کیک خیلی داخل قالب باقی مونده و فضاش هم گرم بوده و کیک عرق کرده. 2 - کیک کامل نپخته ولی ظاهرش سفت بوده و از فر خارج شده ( تست با خلال دندون انجام نشده و داخل کیک مغز پخت نیست ) 3 - مقدار یکی از 3 ماده اولیه ( شکر،مایعات و روغن ) زیاد بوده یا روغن جامد استفاده شده که آب نشده و مقدارش بیش از دستور بوده! کیک حفره حفره داره 1 - دلیل اصلیش دمای زیاد و مدت پخت کم هست. 2 - میزان مخلوط کردن یا کم بوده یا زیاد مثلا شکر و کره خوب مخلوط نشد یا زیاد مخلوط شدن. 3 - زیادی جوش شیرین یا بیکینگ پودر ریختید یا اینکه به جای بیکینگ پودر جوش شیرین اضافه کردید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .