ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 12 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، 2020 دلیل کیک جمع شده 1 - دلیل اصلی قالب خیلی بزرگ هست طوری که مواد انگار فقط ته قالب رو گرفتن! 2 - زیادی قالب رو چرب کردید طوری که وقتی مایه رو ریختید روغن اضافی همراهش بالا اومد! 3 - مواد رو غیر دورانی زیاد هم زدید (مواد خیلی روی هم تا خوردن) 4 - بیشتر از مقدار دستور مایعات ریختید. 5 - حرارت فر کم بوده و کیک بیش از مقدار لازم پخته شده(مدت طولانی) 6 - حرارت فر خیلی زیاد بوده مدت پخت هم زیاد. 7 - فر سرد بوده بنابراین مدت پخت زیاد شده. 8 - مقدار سفیده زیاد بوده و خیلی هم پف داشته و بین مواد کیک هوا ایجاد شده. 9 - میزان شکر و مایعات مناسب نبوده یا شکر زیادی دانه درشت بوده ( این جوری شکر سنگین میشه و مقدارش نسبت به دستور با اینکه برابره ولی در واقع کمتر یا بیشتره ) 10 - قالب مورد استفاده نسبت به مواد کوچک بوده و مواد خیلی فشرده بودن. 11 - کیک موقع پخت تکون خورده یا بهش ضربه زدید! 12 - در فر موقع پخت باز شده یا دماش کم بوده! 13 - بعد از اضافه کردن آرد خمیر زیاد مخلوط شده اونم به صوت غیر دورانی! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .