ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 10 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، 2020 مواد لازم جهت تهیه ته چین مرغ قالبی برای ۵ نفر مواد مقدار واحد توضیحات برنج ۳ پیمانه مرغ بی استخوان ۳۰۰ گرم پخته شده تخم مرغ ۱ عدد کامل زرده تخم مرغ ۴ عدد ماست چکیده ۱ لیوان روغن ۱/۲ لیوان زعفران به میزان لازم دم کرده نمک ۱/۴ پیمانه همراه با فلفل طرز تهیه : ته چین مرغ قالبی ﺑﺮﻧﺞ ﺭﺍ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۲ ﺳﺎﻋﺖ ﻗﺒﻞ ﺑﺎ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﮐﺎﻓﯽ ﻧﻤﮏ ﺧﯿﺲ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺑﻌﺪ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺭﻭﺵ ﻣﻌﻤﻮﻝ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﺮﻧﺞ ﺭﺍ ﺁﺑﮑﺶ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﮐﻨﺎﺭ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﻓﻘﻂ ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻤﯽ ﻣﻐﺮ ﺑﺮﻧﺞ ﺳﻔﺖ ﺗﺮ ﺑﺎﺷﺪ ﺗﺎ ﻣﻮﻗﻊ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺷﺪﻥ ﺑﺎ ﻣﻮﺍﺩ ﺗﻪ ﭼﯿﻦ ﺧﻤﯿﺮ ﻧﺸﻮﺩ .ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻭ ﺯﺭﺩﻩ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺩﺳﺘﯽ ﮐﺎﻣﻼ ﻫﻢ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ ﺳﭙﺲ ﻣﺎﺳﺖ ﻭ ﺭﻭﻏﻦ ﻭ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﻭ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺁﺭﺍﻣﯽ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺗﺎ ﻣﺎﺳﺖ ﺯﯾﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺣﺪ ﺷﻞ ﻧﺸﻮﺩ ﺣﺎﻻ ﺑﺮﻧﺞ ﺁﺑﮑﺶ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﮐﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺎﯾﻪ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻏﯽ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺁﺭﺍﻣﯽ ﺯﯾﺮﻭ ﺭﻭ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺗﺎ ﮐﺎﻣﻼ ﯾﮑﺪﺳﺖ ﻫﻢ ﺑﺨﻮﺭﻧﺪ. ﺩﺭ ﻗﺎﻟﺐ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺭﻭﻏﻦ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﮐﻤﯽ ﻫﻢ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺩﻡ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﻧﯿﻤﯽ ﺍﺯ ﻣﺎﯾﻪ ﺗﻪ ﭼﯿﻦ ﻭ ﺑﺮﻧﺞ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻗﺎﻟﺐ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺗﮑﻪ ﻫﺎﯼ ﻣﺮﻍ ﭘﺨﺘﻪ ﻣﯽ ﭘﻮﺷﺎﻧﯿﻢ ﻭ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺧﻼﻝ ﭘﺴﺘﻪ ﻭ ﯾﺎ ﺯﺭﺷﮏ ﺳﺮﺥ ﮐﺮﺩﻩ ﺭﻭﯼ ﺗﮑﻪ ﻫﺎﯼ ﻣﺮﻍ ﻣﯿﭙﺎﺷﯿﻢ ﻭ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻣﺎﯾﻪ ﺗﻪ ﭼﯿﻦ ﺭﺍ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﺑﺎ ﭘﺸﺖ ﻗﺎﺷﻖ ﮐﺎﻣﻼ ﺻﺎﻑ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ . ﻗﺎﻟﺐ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻓﻮﯾﻞ ﺁﻟﻮﻣﯿﻨﯿﻮﻣﯽ ﻣﯿﭙﻮﺷﺎﻧﯿﻢ . ﻓﺮﺭﺍ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ ۱۸۰ ﺩﺭﺟﻪ ﮔﺮﻡ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﻗﺎﻟﺐ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﻒ ﻓﺮ ﻭ ﺑﺎ ﺷﻌﻠﻪ ﭘﺨﺶ ﮐﻦ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۱ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﻓﺮ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯿﺪﻫﯿﻢ ﺗﺎ ﺗﻪ ﭼﯿﻦ ﮐﺎﻣﻼ ﻃﻼﯾﯽ ﺷﻮﺩ .ﺑﻌﺪ ﻫﻢ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﺳﺮﻭ ﺑﺮﮔﺮﺩﺍﻧﺪﻩ ﻭ ﺑﺎ ﺯﺭﺷﮏ ﺳﺮﺥ ﺷﺪﻩ ﺗﺰﯾﯿﻦ ﻭ ﺳﺮﻭ ﮐﻨﯿﺪ . ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺰﯾﯿﻦ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﻢ ﻣﺎﺳﺖ ﭼﮑﯿﺪﻩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻗﯿﻒ ﺧﺎﻣﻪ ﺭﯾﺰﯼ ﺑﺎ ﻣﺎﺳﻮﺭﻩ ﺷﮑﻮﻓﻪ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺗﻪ ﭼﯿﻦ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺷﮑﻮﻓﻪ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺳﺘﯽ ﻭ ﺯﺭﺷﮏ ﻭ ﺧﻼﻝ ﭘﺴﺘﻪ ﺗﺰﯾﯿﻦ ﮐﻨﯿﺪ منبع : میهن چت 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .