رفتن به مطلب

 ریسوتوی قارچ (ایتالیایی)


ŦŁФШ  ΞTłHШ

ارسال های توصیه شده

ریسوتوی قارچ (ایتالیایی)

 ریسوتوی قارچ (ایتالیایی)

 
آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۱ ساعت

مواد اولیه :

برای ۴ نفر
کره ۳ قاشق سوپخوری
قارچ قارچ ۲ فنجان (تازه. مخلوط (پورتوبلو، کریمینی)، تمیز شده)
عصاره مرغ ۸ فنجان (برای گیاهخواران از عصاره ی سبزیجات استفاده کنید)
آویشن ۲ شاخه (تازه)
برگ بو ۱ عدد
سس سویا ۱ قاشق سوپخوری
پیاز سفید نصف فنجان (ریز خرد شده)
پنیر خامه ای نصف فنجان
پنیر پارمزان ۱/۳ فنجان (تازه رنده شده)
نمک طبق ذائقه
فلفل سیاه طبق ذائقه (تازه آسیاب شده)
روغن زیتون جهت تزئین (اختیاری)
برگ مریم گلی ۱۲ عدد (جهت تزئین، اختیاری)
پنیر پارمزان جهت تزئین (اختیاری)
برنج ۱ و ۳/۴ فنجان (آربوریو یا ریسوتو)

 

طرز تهیه:

۱٫ قارچ ها را با حوله کاغذی خشک پاک کنید و تمیز کنید. آنها را نشویید. ساقه های قارچ را جدا کنید. آنها را درشت خرد کنید و کنار بگذارید. کلاه های قارچ را به شکل برش هایی به ضخامت نیم سانتی متر برش دهید. اگر بزرگ بودند آنها را به اندازه ی لقمه ای دربیاورید و کنار بگذارید.
۲٫ عصاره را داخل یک روغن دان ۳ لیتری بریزید. ساقه های قارچ خرد شده، آویشن، برگ بو و سس سویا را اضافه کنید. حرارت دهید تا جوش بیاید. شعله را کم کنید. بگذارید بدون در ۳۰ دقیقه آرام غل بخورید.
۳٫ عصاره را صاف کنید. ساقه های قارچ، برگ بو و آویشن را دور بریزید. بایستی حدود ۶ فنجان عصاره در قابلمه مانده باشد. اگر اینطور نیست آب اضافه کنید

۴٫ در یک روغن دان ۳ لیتری گود، کره را روی شعله ی نسبتاً زیاد آب کنید. برش های قارچ و پیاز را اضافه کنید. ۵ دقیقه بپزید.

برنج را اضافه کنید و هم بزنید تا با باقی مواد مخلوط شود.
۱ دقیقه بپزید. بگذارید مخلوط به جوش بیاید و آنقدر بپزد تا آب آن نصف شود.
۵٫ نصف فنجان عصاره را اضافه کنید. روی شعله ی نسبتاً زیاد بپزید و گاهی هم بزنید تا برنج مایع را جذب خود کند.
۶٫ عصاره را نصف فنجان نصف فنجان اضافه کنید و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه به پختن و هم زدن ادامه دهید تا همه ی عصاره به غذا اضافه شده و جذب برنج شده باشد. زمانی که کار تمام شود برنج بایستی پخته باشد و فقط کمی زیر دندان سفتی آن حس بشود.

۷٫ پنیر خامه ای و ینیر موزارلای رنده شده را اضافه کنید.

طبق ذائقه با نمک و فلفل مزه دار کنید.
۸٫ برای درست کردن برگ مریم گلی سرخ شده، در یک تابه به قطر ۲۰ سانتی متر، روغن زیتون را روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید. برگ مریم گلی ها را دسته دسته به صورت یک لایه اضافه کنید و ۱۵ ثانیه سرخ کنید. برگ ها را قهوه ای نکنید. برگ ها را از داخل تابه در بیاورید و روی آنها کمی نمک بپاشید

۹٫ ریسوتو را در کاسه های کم عمق مجزا یا بشقاب خورش خوری سرو کنید. روی هر ظرف را با چند برگ مریم گلی و پنیر پارمزان رنده شده تزئین کنید.

 

منبع : میهن چت

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...