ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 10 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، 2020 طرز تهیه ی کاپکیک کدو و زنجبیل مواد لازم: سس کارامل ۱/۲ فنجان کره بدون نمک نرم شده ۳/۴ لیوان شکر دانه درشت پوره کدو تنبل ۱ فنجان ۲ عدد تخم مرغ بزرگ ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل ۲ فنجان آرد چند منظوره ۱ قاشق چایخوری جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری ادویه پای کدو تنبل ۱/۴ قاشق چای خوری نمک ۱/۲ لیوان شیر برای تهیه ی خامه: ۲۲۷ گرم پنیر ماسکارپون، نرم شده ۲۲۷ گرم پنیر خامه ای، نرم شده ۱ قاشق چای خوری وانیل یا عصاره وانیل ۳/۴ قاشق چایخوری پودر زنجبیل ۱-۲ فنجان شکر شیرینی پزی دستور پخت: گام اول: فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف کوچک کاپکیک را با لیوان های کاغذی پر کنید. کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، کره و شکر دانه درشت را با هم مخلوط کنید تا پف کنند. سپس پوره کدو را اضافه کنید. تخم ها را یکی یکی اضافه کنید. گام دوم: خوب بعد از هر بار اضافه کردن هم بزنید.عصاره وانیل را اضافه کنید. سپس آرد، جوش شیرین، ادویه پای کدو تنبل و نمک را در یک کاسه متوسط ترکیب کنید. با یک چنگال یا کاردک هم بزنید. به تدریج مخلوط آرد را به مخلوط کدو تنبل اضافه کنید و خوب هم بزنید. گام سوم: ۲ قاشق سوپ خوری خمیر را درون هر فنجان کاپکیک آماده شده بریزید. به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا وقتی که یک خلال دندان ا در مرکزش فرو کنید و تمیز بیرون آید بپزید. بعد از پخت، بلافاصله از قالب خارج کنید و بگذارید کیک ها به طور کامل روی یک قفسه سیمی خنک شوند. خامه: گام اول: ماسکارپون و پنیر خامه ای را با سرعت متوسط مخلوط کنید تا پفکی شود. عصاره وانیل و پودر زنجبیل را اضافه کنید و فقط تا زمانی که ترکیب شوند هم بزنید. یک فنجان شکر را اضافه کرده و کم کم بزنید تا یکدست شود. در صورت نیاز، شکر بیشتری اضافه کنید. خامه را روی کیک های خنک پخش کنید. سپس کارامل را روی خامه بریزید. منبع : میهن چت 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .