رفتن به مطلب

شیرینی کره بادام زمینی و شکلات


ŦŁФШ  ΞTłHШ

ارسال های توصیه شده

شیرینی کره بادام زمینی و شکلات

روغن

۲۴ عدد ویفر شکلاتی

۳ قاشق غذاخوری کره بدون نمک، ذوب شده

مقداری شکلات ذوب شده

پر کردن:
۴ عدد پنیر خامه ای کم چرب

۱/۲ فنجان کره بادام زمینی خامه ای طبیعی

۱/۲ لیوان ماست یونانی ۲ درصد(یا ماست سون)

۲/۳ فنجان قند شیرینی پزی

تاپینگ:
۱/۴ فنجان بادام زمینی خام و خرد شده

نمک

برای تهیه خمیر شیرینی:

گام اول: یک قالب شیرینی پزی مربعی را با فویل بپیچید تا از دو طرف آن چسبیده و آن را با روغن آغشته کنید. کوکی هایی را که آماده کرده اید در یک قاب بریزید و آن را با گوشتکوب بکوبید تا کاملا ریز شوند. کره ذوب شده را به کاسه اضافه کنید و مخلوط کنید و کامل ترکیب کنید تا بخوبی با کره پوشیده شود.

گام دوم: شکلات ذوب شده از قبل را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بافت شن های خیلی مرطوب پیدا کند. با استفاده از یک کاردک پلاستیکی، مخلوط را در قسمت زیرین قالب فشار دهید، وقتی میخواهید پر کنید و کامل که شد باید آن را بپوشانید آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید.

برای پر کردن شیرینی:

پنیر خامه ای ، کره بادام زمینی ، ماست و شکر را به کاسه مواد غذایی اضافه کرده ترکیب کنید تا یکدست شود. مخلوط را روی قاب شیرینی پزی بریزید و با یک کفپوش صاف کنید. از بالا بادام زمینی را کمی فشار دهید و ۱/۴ قاشق چایخوری نمک بپاشید.

می توانید کمی خامه بریزید و سپس قاب را در یخچال بگذارید.لبه های قاب را با چاقو برش دهید و همچنین بعد از سرد شدن کامل در یخچال برش دهید به تکه های مربعی کوچک و سپس سرو کنید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...