ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 10 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، 2020 روغن ۲۴ عدد ویفر شکلاتی ۳ قاشق غذاخوری کره بدون نمک، ذوب شده مقداری شکلات ذوب شده پر کردن: ۴ عدد پنیر خامه ای کم چرب ۱/۲ فنجان کره بادام زمینی خامه ای طبیعی ۱/۲ لیوان ماست یونانی ۲ درصد(یا ماست سون) ۲/۳ فنجان قند شیرینی پزی تاپینگ: ۱/۴ فنجان بادام زمینی خام و خرد شده نمک برای تهیه خمیر شیرینی: گام اول: یک قالب شیرینی پزی مربعی را با فویل بپیچید تا از دو طرف آن چسبیده و آن را با روغن آغشته کنید. کوکی هایی را که آماده کرده اید در یک قاب بریزید و آن را با گوشتکوب بکوبید تا کاملا ریز شوند. کره ذوب شده را به کاسه اضافه کنید و مخلوط کنید و کامل ترکیب کنید تا بخوبی با کره پوشیده شود. گام دوم: شکلات ذوب شده از قبل را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بافت شن های خیلی مرطوب پیدا کند. با استفاده از یک کاردک پلاستیکی، مخلوط را در قسمت زیرین قالب فشار دهید، وقتی میخواهید پر کنید و کامل که شد باید آن را بپوشانید آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید. برای پر کردن شیرینی: پنیر خامه ای ، کره بادام زمینی ، ماست و شکر را به کاسه مواد غذایی اضافه کرده ترکیب کنید تا یکدست شود. مخلوط را روی قاب شیرینی پزی بریزید و با یک کفپوش صاف کنید. از بالا بادام زمینی را کمی فشار دهید و ۱/۴ قاشق چایخوری نمک بپاشید. می توانید کمی خامه بریزید و سپس قاب را در یخچال بگذارید.لبه های قاب را با چاقو برش دهید و همچنین بعد از سرد شدن کامل در یخچال برش دهید به تکه های مربعی کوچک و سپس سرو کنید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .