رفتن به مطلب

دستور پخت بیسکویت های کدو تنبل


ŦŁФШ  ΞTłHШ

ارسال های توصیه شده

بیسکوویت های کدو تنبل

دستور پخت بیسکویت های کدو تنبل

مواد لازم:

۲ فنجان (۲۵۰ گرم) آرد چند منظوره

بیکینگ پودر ۲ قاشق غذاخوری (۸ گرم)

جوش شیرین ۱/۲ قاشق غذاخوری (۳/۳)

۱ قاشق غذاخوری (۵ گرم) نمک

۱ قاشق غذاخوری (۱۵ گرم) شکر

۱/۲ قاشق غذاخوری (۲ گرم) پودر دارچین

۱/۲ فنجان (۱۱۳ گرم) کره بدون نمک در دمای یخچال

۱/۲ فنجان (۵۰ گرم) پنیر چدار رنده شده

۱/۲ لیوان (۱۲۰ میلی لیتر) آبدوغ (دوغ گرفته شده پس از کره)

پوره کدو تنبل ۱/۲ لیوان (۱۲۰ گرم)

۱ عدد تخم مرغ هم زده

مقداری نمک

مقداری دانه های کنجد

برای شربت افرا

۱/۲ فنجان (۱۱۳ گرم) کره نرم شده

۳ قاشق غذاخوری (۶۰ گرم) شربت افرا

کمی نمک

دستور پخت:

گام اول: فر را از قبل تا ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک سینی فر بزرگ را با کاغذ روغنی بپوشانید. آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، شکر و دارچین را در یک کاسه بزرگ بریزید و هم بزنید. از یک چنگال یا انگشتان خود استفاده کنید تا کره را به سرعت در مخلوط آرد اضافه کرده و ورزش دهید تا تقریبا گلوله هایی اندازه نخود به وجود آیند.

گام دوم: سپس پنیر چدار را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا با مخلوط آرد ترکیب شود. اکنون پوره کدو تنبل و آبدوغ را اضافه کنید و از یک چنگال برای مخلوط کردن استفاده کنید و به خوبی هم بزنید تا مخلوط شود و خمیر جمع شود.

گام سوم: مخلوط را بر روی کاغذ روغنی آرد زده شده بریزید، خمیر را به آرامی فشار دهید و سپس با دستان خود آن را بکشید و سعی کنید آن را به مستطیل ضخیم حدود ۱/۲ اینچ (۱ سانتی متر) شکل دهید. در صورت لزوم با استفاده از کنار کاغذ، کناره های خمیر را صاف کنید.

گام چهارم: این مرحله را تکرار کنید، دوباره آن را به یک مستطیل ۱/۲ اینچ (۱ سانتی متر) بکشید و دوباره مستطیل کنید. در آخر مقداری آرد را روی خمیر بپاشید و به آرامی آن را تا ضخامت حدود ۲ سانتی متر درآورید. برای برش خمیر از یک برش کوکی گرد یا قالب گرد کوچک ۲ و ۱/۲ اینچ (۶ سانتی متر) استفاده کنید. همین کار را با بقیه ی خمیر نیز انجام دهید.

گام پنجم: بیسکویت ها را با فاصله روی سینی فر آماده قرار دهید. قسمتهای بالای بیسکویت ها را با تخم مرغ مخلوط شده براش بزنید و با مقداری دانه کنجد و مقداری نمک تزئین کنید. ۲۰-۲۵ دقیقه یا تا زمانی که ترد و طلایی شود بپزید. در همین حال، کره نرم شده، شربت افرا و کمی نمک را تا زمانی که پف کند، مخلوط کنید. این شربت را روی بیسکویت ها بریزید. گرم سرو کنید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...