ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 10 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، 2020 خمیر پیتزا سیب زمینی مواد لازم: خمیر پیتزا سیب زمینی: ۱ و ۱/۲ پوند (۷۰۰ گرم) سیب زمینی ۱/۲ فنجان (۵۰ گرم) پنیر چدار رنده شده ۱ عدد تخم مرغ متوسط ۲ قاشق غذاخوری (۲۸ گرم) روغن نباتی نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده تاپینگ: ۱ فنجان (۱۰۰ گرم) پنیر موزارلا رنده شده ۴،۵ عدد گوجه فرنگی گیلاسی نصف شده ریحان خشک شده پونه کوهی خشک ۱ اونس (۳۰ گرم) برش های پپرونی Pepperoni دستور پخت: گام اول: خمیر سیب زمینی را آماده کنید. فر را از قبل تا (۲۲۰C) سانتی گراد گرم کنید. یک سینی پخت را با کاغذ مخصوص (کاغذ روغنی). سیب زمینی ها را پوست بگیرید و با سوراخ های بزرگ رنده، رنده کنید. پنیر را نیز رنده کنید. گام دوم: سیب زمینی ها را به یک حوله آشپزخانه منتقل کنید و به اندازه ای فشار دهید تا آبش گرفته شود. سیب زمینی ها را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. سپس پنیر، تخم مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنید. هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند. گام سوم: مخلوط سیب زمینی را درون سینی فر آماده ریخته و به شکل یک حلقه ۱۲ اینچ (۳۰ سانتی متر) قرار دهید. ۲۵-۳۰ دقیقه آن را بپزید تا کمی لبه ها آن ترد و طلایی شود. گام چهارم: از فر خارج کنید و خمیر سیب زمینی را با پنیر موزارلا، برشهای پپرونی یا سوسیس مورد علاقه خود، ریحان خشک شده و پونه کوهی و گوجه فرنگی بریزید. برای مدت زمان ۱۰-۱۵ دقیقه بپزید تا پنیر ذوب شود. لذت ببرید! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .