رفتن به مطلب

خمیر پیتزا سیب زمینی


ŦŁФШ  ΞTłHШ

ارسال های توصیه شده

خمیر پیتزا سیب زمینی

خمیر پیتزا سیب زمینی

مواد لازم:

خمیر پیتزا سیب زمینی:

۱ و ۱/۲ پوند (۷۰۰ گرم) سیب زمینی

۱/۲ فنجان (۵۰ گرم) پنیر چدار رنده شده

۱ عدد تخم مرغ متوسط

۲ قاشق غذاخوری (۲۸ گرم) روغن نباتی

نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده

تاپینگ:

۱ فنجان (۱۰۰ گرم) پنیر موزارلا رنده شده

۴،۵ عدد گوجه فرنگی گیلاسی نصف شده

ریحان خشک شده

پونه کوهی خشک ۱ اونس (۳۰ گرم)

برش های پپرونی Pepperoni

دستور پخت:

گام اول: خمیر سیب زمینی را آماده کنید. فر را از قبل تا (۲۲۰C) سانتی گراد گرم کنید. یک سینی پخت را با کاغذ مخصوص (کاغذ روغنی). سیب زمینی ها را پوست بگیرید و با سوراخ های بزرگ رنده، رنده کنید. پنیر را نیز رنده کنید.

گام دوم: سیب زمینی ها را به یک حوله آشپزخانه منتقل کنید و به اندازه ای فشار دهید تا آبش گرفته شود. سیب زمینی ها را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. سپس پنیر، تخم مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنید. هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند.

گام سوم: مخلوط سیب زمینی را درون سینی فر آماده ریخته و به شکل یک حلقه ۱۲ اینچ (۳۰ سانتی متر) قرار دهید. ۲۵-۳۰ دقیقه آن را بپزید تا کمی لبه ها آن ترد و طلایی شود.

گام چهارم: از فر خارج کنید و خمیر سیب زمینی را با پنیر موزارلا، برشهای پپرونی یا سوسیس مورد علاقه خود، ریحان خشک شده و پونه کوهی و گوجه فرنگی بریزید. برای مدت زمان ۱۰-۱۵ دقیقه بپزید تا پنیر ذوب شود. لذت ببرید!

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...