ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 10 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، 2020 طرز تهیه ی تورتیلا میگو مواد لازم: ۴۵۳ گرم میگو خام متوسط تمیز شده ۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون ۱/۲ فنجان پیاز خرد شده ۱/۲ فنجان فلفل دلمه ای خرد شده ۲ حبه سیر خرد شده ۲ قاشق غذاخوری ادویه تاکو یا ۱ قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز و از بقیه هر کدام ۱/۲ قاشق چایخوری: پودر سیر، پودر پیاز، پونه کوهی خشک، پاپریکا، زیره سبز، نمک، فلفل سیاه ۱-۲ فنجان مخلوط پنیر موزارلا، چدار و مکزیکی ۶-۸ عدد نان تورتیلا دستور پخت: گام اول: ۱ قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه یا قابلمه بزرگ گرم کنید. پیاز خرد شده، فلفل دلمه ای و سیر را در قابلمه اضافه کنید. به مدت ۱ دقیقه یا تا زمانی که کمی نرم شوند بپزید. چاشنی تاکو و میگو را اضافه کنید و ۱-۲ دقیقه دیگر یا تا زمانی که میگو صورتی شود، بپزید. گام دوم: مخلوط را به یک کاسه منتقل کنید بعد ماهیتابه را بشویید و با یک حوله کاغذی کف قابلمه را خشک کنید. ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و آن را با اسپری روغن یا روغن با استفاده از براش چرب کنید. گام سوم: یک تورتیلا را در ماهیتابه قرار دهید و پنیر را در یک طرف آن بپاشید. حدود ۵-۶ میگو همراه مخلفاتش یا به اندازه کافی برای پوشاندن پنیر روی پنیر بریزید. سپس نصف نان تورتیلا را روی مواد برگردانید. هر طرف را ۲-۳ دقیقه یا تا زمانی که طلایی و ترد شود، بپزید. همین کار را برای تورتیلا های دیگر نیز تکرار کنید. با خامه ترش، سالسا یا گواکامولی سرو کنید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .