رفتن به مطلب

طرز تهیه ی نان ذرت شیرین


ŦŁФШ  ΞTłHШ

ارسال های توصیه شده

نان ذرت شیرین

طرز تهیه ی نان ذرت شیرین

مواد لازم:

۳ عدد تخم مرغ
۲/۳ فنجان (۱۳۵ گرم) شکر سفید
۱/۲ فنجان (۱۰۰ گرم) روغن
۲ فنجان (۵۰۰ گرم) ماست ساده
۲ قاشق غذاخوری (۱۰ گرم) عصاره وانیل
۱ و ۱/۴ فنجان (۱۸۰ گرم) آرد ذرت
۲/۴ قاشق غذاخوری (۱۰ گرم) بیکینگ پودر
۴/۴ فنجان (۴۰ گرم) آرد چند منظوره
۲ قاشق غذاخوری (۲۰ گرم) آرد سمولینا
۲ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم) شکر برای روی کیک

دستور پخت:

گام اول: فر را از قبل تا (۱۸۰C) گرم کنید. یک قالب نان یا کیک ۸ یا ۹ اینچی (۲۰ یا ۲۳ سانتی متر) را با کاغذ روغنی بپوشانید و سپس چرب کنید. در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها را کامل با شکر مخلوط کنید. به تدریج روغن را اضافه کنید و مخلوط کنید تا به خوبی ترکیب شوند. اکنون ماست و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید.

گام دوم: سپس آرد ذرت، تمام آرد چند منظوره، بیکینگ پودر و آرد سمولینا را اضافه و مخلوط کنید. به مدت ۳۵-۴۰ دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شود و یا تا زمانی که یک خلال دندان داخل نا قرار دهید و تمیز بیرون آید. بعد شکر در روی نان برزید تا کاراملی شود. در کنار یک فنجان شیر گرم یا سرد میل کنید. لذت ببرید!

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...