ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 10 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، 2020 سالاد یونانی: ۵۰۰ گرم نخود پخته ۲ عدد گوجه فرنگی ۲ عدد پیاز سفید ۴ حبه سیر ۱ عدد لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون نمک و فلفل به مقدار لازم ریحان به مقدار کافی گام اول: آب لیمو را گرفته و روی نخود پخته بریزید. روغن زیتون، نمک و فلفل را مخلوط کنید. سیر و پیاز را پوست کنده و حلقه حلقه کنید. گوجه فرنگی را شسته و حلقه حلقه کنید در یک ظرف ابتدا حلقه های گوجه فرنگی و سپس پیاز را ریخته مخود را در فاصله ی حلقه ها بریزید و سپس سس آماده شده و سیر را روی سالاد ریخته و با ریحان تزئین کنید. سالاد آلمانی: مواد لازم: ۵۰۰ گرم سیب زمینی ۳۰۰ گرم نخود فرنگی ۱/۲ فنجان شوید ساطوری شده ۱ فنجان خامه ۴ عدد خیار شور ۴ عدد تخم مرغ آب پز ۴ قاشق سوپ خوری آب لیمو نمک و فلفل به مقدار لازم گام اول: سیب زمینی را پخته، پوست بکنید و حاقه حلقه برش بزنید. خیار شور را نیز حلقه حلقه کنید. ۲ عدد از تخم مرغ ها را حلقه حلقه کرده و ۲ عدد دیگر را رنده کنید. نمک و فلفل و آب لیمو و خامه را مخلوط کرده و خوب بهم بزنید. گام دوم: ظرف سالاد خوری را آماده کرده و ابتدا یک ردیف سیب زمینی و روی آن یک ردیف تخم مرغ و سپس یک ردیف خیار شور بچینید تا مواد شما تمام شود. سپس سس آماده شده را روی آن بریزید و شوید ساطوری را روی آن بپاشید. سالاد انگلیسی: ۵۰۰ گرم قارچ ۱/۴ لیتر روغن زیتون ۸ عدد فلفل سیاه نکوبیده ۲۰۰ گرم ساقه ی کرفس خرد شده ۱ فنجان گشنیز و جعفری خرد شده آب لیمو یا سرکه به مقدار لازم گام اول: ابتدا قارچ را تمیز کرده و آن را به قطعات کوچک خرد کرده داخل آبلیمو یا سرک بگذارید. روغن را داغ کرده و قارچ و فلفل و کرفس را درون آن ریخته و ۵ دقیقه هم بزنید. سپس مقداری آبلیمو یا سرکه اضافه کرده و ۵ دقیقه ی دیگر حرارت دهید. آن را روی حرارت پایین آورده و صبر کنید تا سرد شود و آن را در ظرف سالاد خوری کشیده و با گشنیز و جعفری و فلفل سبز خرد شده تزئین کنید. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .