رفتن به مطلب

سالاد بادمجان کبابی


ŦŁФШ  ΞTłHШ

ارسال های توصیه شده

salad-300x225.jpg

سالاد بادمجان کبابی

مواد لازم:

۲ عدد بادمجان بزرگ

۱ عدد پیاز کوچک

۱ عدد زرده تخم مرغ

۱۰۰ میلی لیتر روغن آفتابگردان

نمک و فلفل سیاه آسیاب شده برای طعم دار کردن

دستور پخت:

گام اول: بادمجان ها را روی شعله پخش کن یا گریل کبابی کنید تا زمانی که بادمجان ها نرم شوند. کمی بگذارید خنک شوند و سپس پوستش را جدا کنید. سرش را برش داده و در یک آبکش بگذارید کاملا خنک شوند. پیاز را در غذاساز بریزید.

گام دوم: بعد از اینکه بادمجان ها کاملاً خنک شدند، آنها را در غذاساز به پیاز اضافه کرده، زرده تخم مرغ و روغن آن را اضافه کرده و حدود ۵-۱۰ ثانیه غذاساز را روشن کنید تا خوب مخلوط شوند. آنها را درون یک کاسه بریزید، نمک اضافه کنید و با نان خانگی تازه، گوجه فرنگی و زیتون سیاه سرو کنید. بقیه را می توان برای چند روز در یخچال نگهداری کرد.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...