ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 10 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، 2020 طرز تهیه ی گوآکامولی مواد لازم: ۲ عدد آووکادو رسیده پوست کنده و بدون هسته آب نصف لیمو ترش ۱/۲ پیاز قرمز چرخ کرده ۱/۲ فلفل سبز تند دانه های برداشته شده و چرخ شده ۱/۲ گوجه فرنگی رسیده دانه ها را جدا کرده سپس خرد کنید ۲ قاشق غذاخوری شوید یا جعفری تازه خرد شده ۱/۲ قاشق غذاخوری (۳ گرم) نمک فلفل سیاه تازه آسیاب شده دستور تهیه: گام اول: آووکادو ها را درون یک کاسه بگذارید. سپس آب لیمو روی آنها بریزید. آووکادو و آبلیمو را با یک چنگال تا زمانی که پوره شوند، له کنید. اکنون پیاز، فلفل سبز تند، گوجه فرنگی های بدون دانه، جعفری یا شوید خرد شده، نمک و فلفل را اضافه کنید. اگر دوست دارید تند تر باشد، فلفل سبز بیشتری به آن اضافه کنید. گام دوم: با بسته بندی پلاستیکی یا نایلکس مستقیماً روی سطح گواکامولی را بپوشانید. به این ترتیب از اکسیداسیون جلوگیری می کنید. تا زمان سرو در یخچال قرار دهید. سپس با چیپس های تورتیلا سرو کنید. نوش جان! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .