ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 10 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، 2020 دستور پخت پاستا نودل تخم مرغ تخم مرغ یکی از اصلی ترین منابع غذایی حیوانی است که در غذا های ایرانی مورد استفاده قرار می گیرد. تخم مرغ فواید زیادی نیز دارد که از مهم ترین آن ها می توان به پروتئین قابل توجه ، امگا ۳ و … اشاره نمود. که به طور کلی اثرات زیادی را بر روی افزایش توان جسمی و سلامت کلی بدن می گذارد. علاوه بر این موارد ، جالب است بدانید که دستور تهیه پاستا نودل تخم مرغ بسیار ساده است و به راحتی می توانید آن را آماده نمایید. غذاهای همراه پاستا نودل تخم مرغ یکی از بهترین سالم ترین رشته های پاستا به شمار می رود که می توان آن را در بیشتر غذا ها استفاده نمود و حتی پاستا های ایتالیایی ، سالاد پاستا ، و سوپ های خود را با آن ها تهیه نمود و از خوردنش لذت برد. مواد مورد نیاز برای تهیه پاستا نودل تخم مرغ ۲ و نیم لیوان آرد همه منظوره ۱ پینچ نمک ۲ تخم مرغ ، هم زده شده ۱/۲ لیوان شیر ۱ قاشق غذا خوری کره طرز تهیه پاستا نودل تخم مرغ گام اول: ابتدا در یک کاسه بزرگ آرد و نمک را با هم هم بزنید. گام دوم: سپس تخم مرغ زده شده ، شیر و کره را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا خمیر کاملا یکدستی آماده کنید. گام سوم: پس از هم زدن ۱۰ دقیقه درون یک کاسه می گذاریم تا خمیر کمی استراحت نمایید. گام چهارم: یک سطح مناسب و بزرگ را انتخاب کرده و رویش یک لایه ی نازک آرد ریخته و خمیر را رویش پهن کرده و با وردنه خمیر را پخش می کنیم تا به ضخامت یک چهارم اینچ برسد. گام پنجم: به وسیله ی چاقو یا قلتک برشی خمیر را به صورت درازی برش دهید و قبل از مصرف در مجاورت هوای آزاد قرار دهید تا خشک شود. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .