رفتن به مطلب

سوپ عدس 


ŦŁФШ  ΞTłHШ

ارسال های توصیه شده

Lentil-Soup-1-214x300.jpg

سوپ عدس 

مواد لازم:

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱عدد پیاز خرد شده

۲ حبه سیر چرخ کرده

۱ عدد هویج بزرگ خرد شده (حدود ۱/۴ لیوان)

۲ عدد ساقه کرفس خرد شده (حدود ۱/۴ لیوان)

۲ فنجان / ۴۰۰ گرم عدس سبز یا قهوه ای شسته شده

۴۰۰ گرم / ۱۴ اونس گوجه فرنگی خرد شده

۶ فنجان آب سبزیجات یا آب مرغ یا آب گوشت

۱/۲ قاشق غذاخوری پودر زیره و گشنیز

۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری پودر فلفل

۲ عدد برگ بو خشک

۱ عدد لیمو (پوست + آب لیمو)

۱/۴ قاشق غذاخوری نمک و فلفل

برای سرو:

جعفری تازه خرد شده برای چاشنی
نان گرم برای سرو

دستور پخت:

گام اول: روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر و پیاز را اضافه کنید، به مدت ۲ دقیقه بپزید. کرفس و هویج را اضافه کنید. ۷ تا ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که نرم شود و پیاز را شیرین شود بپزید. در این مرحله عجله نکنید، چون عطر و طعم پایه سوپ است.

گام دوم: به جز لیمو و نمک تمام مواد باقیمانده را اضافه کنید و هم بزنید. حرارت را افزایش داده و بجوشانید. در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید. به مدت ۳۵ – ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که عدس نرم شود بپزید.

گام سوم: با استفاده از مخلوط کن، ۲ یا ۳ ثانیه سوپ را مخلوط کنید تا کمی غلیظ شود. اگر می خواهید غلظت سوپ را تنظیم کنید، برای رقیق تر شدن آب اضافه کنید. با نمک و فلفل سوپ را طعم دار کنید.

گام چهارم: سپس پوست لیمو را روی سوپ رنده کرده و کمی قبل از سرو یک آب لیمو اضافه کنید. در صورت دلخواه با جعفری چاشنی دار کنید و همراه با نان تازه و گرم که به آن کره زده اید سرو کنید!

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...