ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 10 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، 2020 نان های قیفی را می توان با مواد مختلفی پر کرد، با مقداری سالاد تن و تخم مرغ های خرد شده امتحان کنید. هر طوری که آن را درست کنید طعم عالی دارد و از آن لذت خواهید برد. گزینه های پر کردن این نان ها بی نهایت است و می تواند برای دورهمی های دوستانه یا خانوادگی اشتهای همه را به خوبی باز کنید. همچنین می توانید آن را با میوه و خامه و شکلات نیز پر کنید. برای آشنایی با طرز تهیه ی نان قیفی مقاله ی آشپزی ما را دنبال کنید. طرز تهیه ی نان قیفی برای خمیر: ۴ فنجان (۵۰۰ گرم) آرد نان ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری (۲۲ گرم) شکر ۱ قاشق غذاخوری (۵ گرم) نمک ۲۵ گرم مخمر تازه (۲/۱ قاشق غذاخوری مخمر خشک فعال) ۱/۴ فنجان (۵۰ میلی لیتر) آب گرم ۲ عدد تخم مرغ ۲/۳ فنجان (۱۷۰ میلی لیتر) شیر گرم ۴ قاشق غذاخوری (۶۰ گرم) کره بدون نمک ۱ عدد تخم مرغ زده شده کنجد و دانه کتان کاغذ اندازه نامه و ۸ ورق فویل آلومینیومی دستور پخت: گام اول: در یک کاسه بزرگ آرد را با شکر و نمک مخلوط کنید. مخمر تازه را در آب گرم حل کرده و به مخلوط آرد اضافه کنید. تخم مرغ و شیر را اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید. کره را اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر یکدست و نرم شود. با یک حوله تمیز روی خمیر را بپوشانید و بگذارید حدوداً ۱ ساعت در یک قسمت گرم بماند تا اندازه آن دو برابر شود. گام دوم: در همین حال می توانید مخروط ها را آماده کنید. ۲ برگ کاغذ برداشته و مخروطی درست کرده و با فویل آلومینیومی بپوشانید تا کاغذ دیگر قابل مشاهده نباشد. همین کار را تکرار کنید تا ۸ مخروط درست کنید. خمیر را به پایین و روی یک سطح آرد زده شده قرار دهید و به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید. بگذارید ۵ دقیقه استراحت کنند. گام سوم: هر تکه خمیر را دراز لول کنید حدود ۳۰ اینچ (۸۰ سانتی متر). خمیر های لوله شده را دور مخروط های آلومینیومی بچرخانید. روی یک سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است قرار دهید و بگذارید حدود ۲۰ دقیقه استراحت کند. گام چهارم: اکنون فر خود را تا ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. ۱۸ دقیقه بپزید تا زمانی که قهوه ای طلایی شود. سپس بگذارید آنها را روی قفسه های سیمی خنک شوند و آنها را با مواد مورد علاقه خود پر کنید. لذت ببرید! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .