ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 9 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2020 فرنی ساده آرد برنج و شیر یک فرنی ساده هست که انتخاب خیلی خوبی برای سفره افطار می باشد ، این فرنی واقعا عالیه به خصوص واسه ما که همیشه شیر تو خونمون زیاد میاد خیلی خوب شده. فرنی از جمله دسرهایی است که در شهرهای بزرگ مثل تهران و اصفهان طرفداران زیادی دارد و در همه فصول سال به ویژه زمستان طبخ می شود به طوری که در زمستان ها خیلی از بستنی سنتی فروشی ها آن را نیز می فروشند. مواد لازم : شیر ۴ پیمانه آرد برنج ۴ قاشق غذاخوری پر شکر ۶ قاشق گلاب ۳ قاشق طرز تهیه : شیر رو با آرد برنج و شکر و گلاب خوب مخلوط کرده و بعد روی حرارت ملایم میذاریم و مدام هم میزنیم تا شیر غلیظ بشه. اگر لحظاتی هم زدن را متوقف کنید ، باعث می شود آرد برنج در شیر گلوله گلوله شود. وقتی مثل ماست غلیظ شد از روی حرارت برداشته در ظرف سرو میریزیم و وقتی خنک شد تزئین می کنیم. نکته : اگه گلابشو آخر اضافه کنیم عطرش بیشتر میمونه. به همین سادگی و به همین نرمی و دلچسبی. دقت داشته باشید که در هنگام سرد شدن کمی سفت تر می شود پس وقتی از روی حرارت برمی دارید نه سفت و نه شل باشد. پیشنهاد : می توانید همون اول کار مقداری آب هم به شیر اضافه کنید تا شل تر شود. پیشنهاد : من زعفران و خلال بادام اضافه کردم و عالی شد. پیشنهاد : کاکائوئیش هم خوشمزه است که فقط به مواد بالا باید پودر کاکائو هم اضافه بفرمایید. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .