Best_Boy.0111 ارسال شده در 8 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2020 تن محنت کشی دیرم خدایا دل با غم خوشی دیرم خدایا زشوق مسکن و داد غریبی به سینه آتشی دیرم خدایا باباطاهر 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Best_Boy.0111 ارسال شده در 8 مهر، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2020 اکنون که گل سعادتت پربار است دست تو ز جام می چرا بیکار است میخور که زمانه دشمنی غدار است دریافتن روز چنین دشوار است خیام 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Best_Boy.0111 ارسال شده در 8 مهر، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2020 یارب دل پاک و جان آگاهم ده آه شب و گریه سحرگاهم ده در راه خود اول ز خودم بیخود کن بیخود چو شدم ز خود بخود راهم ده خواجه عبدالله انصاری 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Best_Boy.0111 ارسال شده در 8 مهر، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2020 آن را که جفا جوست نمی باید خواست سنگین دل و بد خوست نمی باید خواست مارا ز تو غیر از توتمنایی نیست از دوست به جز دوست نمی باید خواست رهی معیری 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Best_Boy.0111 ارسال شده در 8 مهر، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2020 از من شب هجر میبپرسید حباب دریای غمم کدام آرام و چه خواب در دل بود آرام و خیالی هر موج در دیده خیال خواب شد نقش بر آب خاقانی 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Best_Boy.0111 ارسال شده در 8 مهر، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2020 عشق رخ تو بابت هر مختصری نیست وصل لب تو در خور هر بی خبری نیست هر چند نگه میکنم از روی حقیقت یک لحظه ترا سوی دل ما نظری نیست بسیار سمرهاست در آفاق ولیکن دلسوزتر از عشق من و تو سمری نیست سنایی 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Best_Boy.0111 ارسال شده در 8 مهر، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2020 گر من به وفای عشق آن حور نسب در دام دگر بتان نیفتم چه عجب حاشا که چو گنجشک بوم دانه طلب کان ماه مرا همای داده است لقب خاقانی 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Best_Boy.0111 ارسال شده در 8 مهر، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2020 حمامی را بگو گرت هست صواب امشب تو بخسب و تون گرمابه متاب تا من به سحرگهان بیایم به شتاب از دل کنمش آتش وز دیده پر آب مهستی گنجوی 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Best_Boy.0111 ارسال شده در 8 مهر، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2020 چه میشد آه ای موسای من، من هم شبان بودم تمام روز و شب زلف خدا را شانه میکردم نه از ترس خدا، از ترس این مردم به محرابم اگر میشد همه محراب را میخانه میکردم علیرضا قزوه 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Best_Boy.0111 ارسال شده در 8 مهر، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2020 یاد آن عهد که دل در خم گیسوی تو بود شب من موی تو و روز خوشم روی تو بود نور چون چشم ز پیشانی من میبارید تا مرا قبله طاعت خم ابروی تو بود دل یوسف هوس حلقه زنجیر تو داشت صائب آن روز که در سلسله موی تو بود صائب تبریزی 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Best_Boy.0111 ارسال شده در 8 مهر، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2020 جوونی هم بهاری بود و بگذشت به ما یک اعتباری بود و بگذشت میون ما و تو یک الفتی بود که آن هم نوبهاری بود و بگذشت باباطاهر 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Best_Boy.0111 ارسال شده در 8 مهر، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2020 روی بنمایی و دل از من شوریده ربایی تو چه شوخی که دل از مردم بیدیده ربایی تو که خود فاش توانی دل یک شهر ربودن دل شوریده روا نیست که دزدیده ربایی شوریده شیرازی 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Best_Boy.0111 ارسال شده در 8 مهر، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2020 قاصدک هان، چه خبر آوردی؟ از کجا وز که خبر آوردی؟ خوش خبر باشی، اما، اما گرد بام و در من بی ثمر می گردی انتظار خبری نیست مرا نه ز یاری نه ز دیار و دیاری باری برو آنجا که بود چشمی و گوشی با کس برو آنجا که تو را منتظرند اخوان ثالث 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Best_Boy.0111 ارسال شده در 8 مهر، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2020 وقتی کسی رو دوس داری ، حاضری جون فداش کنی حاضری دنیا رو بدی ، فقط یه بار نیگاش کنی قید تموم دنیا رو به خاطر اون می زنی خیلی چیزا رو می شکنی ، تا دل اونو نشکنی 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .