SARDAR ارسال شده در 7 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2020 مجموعه : انواع شامی و کباب طرز تهیه کباب هندی اگر قصد دارید تجربه یک کباب خاص در مایه کباب کوبیده خودمان را داشته باشید اینبار با طعم هندی این آموزش را تا انتها دنبال کنید. کاکوری کباب یک چیزی تو مایه هاي کباب کوبیده ایرانی اسـت. در تهیه این غذای خوشمزه هندی از گوشت بره چرخ کرده یا ساطوری بـه همراه پیاز، تخم مرغ، رب و ادویه استفاده می شود. در نهایت مواد بـه سیخ کشیده می شود ودر حرارت بالا برشته می شود. بـه گزارش تالاب کباب کاکوری، غذایی معروف بوده و نسل بـه نسل منتقل شده اسـت. این غذا، نام خودرا از شهر کاکوری – کـه در حومه ي لاکنو قرار دارد – گرفته اسـت و با نرمترین قسمت گوشت گوسفند و چندین ادویه تهیه می شود. همانگونه کـه میدانید غذا هاي هندی پرادویه و تند هستند. و کاکوری هم آن گونه اسـت. مواد لازم برای کاکوری کباب : طرز تهیه کاکوری کباب : تمام مواد را بـه جز تخم مرغ و آرد نخودچی و مواد تزیین را خوب مخلوط کنید و حدود 4 ساعت بـه ان استراحت بدهید و سپس ان را در مخلوط کن بریزید تا خمیر صاف و غلیظی بدست آورید. سپس تخم مرغ و آرد نخودچی را اضافه کنید و مخلوط را بـه خوبی ورز بدهید. روی ان را بپوشانید و یک ساعت دیگر در یخچال قرار بدهید. حدود 30 دقیقه قبل از سرو غذا، گوشت را بـه سیخ ها بکشید و کباب ها را داخل روغن در تابه سرخ کنید یا فر را از قبل گرم کنید و داخل سینی فر را چرب کنید و داخل ان بچینید و داخل فر قرار بدهید تا کباب شوند. میتوانید ان را روی ذغال بپزید مراقب باشید کباب نسوزد و همه ی طرف ان بـه صورت یکسان بپزد. مقداری ادویه ي ماسالا روی پیازهای حلقه شده بریزید و با لیموترش و سبزی خوشبو درکنار کباب هندی سرو کنید. طرز پخت کباب کاکوری، کباب هندی طرز تهیه کباب کاکوری این کباب را با گوشت مرغ هم میتوان درست کرد و از خوردنش لذت برد. برای دیدن آموزش دیگر کباب ها به پایین مراجعه فرمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .