ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 7 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2020 حلوای زنجفیلی تبریزی گردویی حلوا زنجبیلی باعث شده تا من به عنوان یک ایرانی به آذربایجانی ها مخصوصا تبریزی ها افتخار کنم که کدبانوهای هنرمند تبریزی چنین دسر لذیذی را درست کردند. حلوای زنجبیلی به دلیل داشتن زنجبیل ، طبیعت مقوی و گرم داشته و مصرف آن در ماه رمضان توصیه می شود ، همچنین باعث افزایش قندخون شده ، تقویت کننده معده و ضدنفخ نیز می باشد. حلوای زنجبیل زنجفیل تره یی جزو دسرهای ایرانی ترکی هست و در وعده دسر سرو می شود همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار میل کرد. مواد لازم : آرد سفید مخصوص شیرینی پزی ۸ لیوان روغن جامد یک و نیم لیوان کره یا روغن زرد نصف لیوان پودر قند نثار ۳الی ۳ و نیم لیوان گردو ۱۰۰ گرم زنجبیل ۳ قاشق مرباخوری پودر هل سبز در صورت تمایل نصف قاشق مرباخوری پودر بادام ، پسته ، نارگیل ، گل محمدی برای تزیین طرز تهیه : آرد رو با حرارت بسیار پایین در حالتی که زیرش شعله پخش کن قرار دادیم ، به مدت یک ساعت تفت می دهیم ، بوی خامی آرد باید کاملا گرفته بشه ولی تغییر رنگ زیادی نکنه. بهتره برای تهیه حلوای از تابه آلومینیوم یا مسی استفاده بشه تا حرارت راحت تر انتقال پیدا کنه. دستور حلوا زنجبیلی تبریز این هم رنگ آرد بعد از یک ساعت تفت دادن ، می بینید که رنگش عوض نشده ولی کاملا خامیش گرفته شده. کره و روغن رو داخل آرد میریزیم. سوال : اگه از آرد نانوایی استفاده کنیم ایرادی داره ؟ پاسخ : سعی کنید اگر هم از آرد نانوایی استفاده می کنید رنگ آرد زیاد تیره نباشه تا رنگ حلوا تیره نشه ولی اگه رنگ حلوا براتون مهم نیست میشه از هر آردی استفاده کرد. به مدت ۵ دقیقه هم آرد و روغن رو تفت میدیم. آرد رو کنار میگذاریم تا کاملا خنک بشه. پودر قند رو میریزیم. سوال : واسه یه لیوان آرد چقدر روغن و کره وپودر قند بریزم ؟ پاسخ : یک چهارم لیوان مخلوط روغن و کره و نثار کمی بیشتر از یک سوم لیوان. حلوای زنجبیلی ساده پودر زنجبیل رو میریزیم. توی دستور اصلی این طرز تهیه حلوا اسانس اصلی زنجبیله ، اما اگه دوست داشتین میتونین کمی هم پودر هل اضافه کنید اما دقت کنید که طعم زنجبیل غالب باشه ، من از بیست قطره اسانس هل استفاده کردم. حلوای زنجبیلی گردویی و روی آرد میریزیم و با دست ورز میدهیم تا کاملا پودر قند به خورد آرد بره. بعد از الک سیمی رد میکنیم ، سوراخهاش خیلی ریز نباشه جون کارتون سخت میشه ، اینکار برای اونه که همه مواد کاملا با هم مخلوط بشه و گلوهای خمیر و پودر قند باقی نمونه. حلوای زنجبیلی با گردو گردو رو خرد می کنیم ، باید زیاد ریز نشه و دندان گیر باشه ، توی حلوا میریزم. تو این مرحله من مواد رو تو قالب مستطیلی پهن میکردم و بعد برش میزدم ، یادم افتاد یک دوستی می گفت توی قالب های یخ میریزه اینبار منم از این روش امتحان کردم و از نتیجه ش کاملا راضی هستم. ته قالبهای یخ رو پودر پسته ، بادام ، نارگیل یا گل محمدی ریختم. ایده قالب یخ خیلی ایده جالبی بود ، انگار از بیرون خریدی حلواها رو ، با قالب یخ خیلی راحت و زیبا میشه. حلوا زنجبیلی بعد حلوا رو روش مواد ریختم و کاملا با دست فشار دادم تا حلوا منسجم بشه. چون عجله داشتم به مدت دو ساعت گذاشتم توی فریزر تا کاملا حلوا سفت شد ، شما اگه عجله ندارید چهار ساعت بگذارید توی یخچال. بعد مثل حالتی که میخوایم یخ رو از قالب در بیارم و یه تکون چپ و راستی میدیم ، تکون دادم ، برگردونم توی سینی و یه ضربه بهش زدم. طرز تهیه حلوای زنجبیلی دو رنگ و حلواها خیلی راحت از قالب در اومد. با این روش هم حلوا ها یک اندازه در میان و هم موقع برش زدن خرد نمیشه ، در نتیجه در عین راحتی حلوای شیک تری هم خواهید داشت. داخل کپسول کاغذی بگذارید و سرو کنید. آموزش تصویری حلوای زنجبیلی 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .