ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 6 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2020 سوسیس مرغ Boudin Blanc دست ساز خانگی آموزش سوسیسی به اسم بودن بلان دست ساز ، این رسپی رو از روی دست یک شف فرانسوی درست کردم ، سوسیس خانگی بی نهایت خوشمزه و سالم! یک نوع سوسیس فرانسوی هستش و مخصوص کریسمس! خیلی سخت هم نیست و زیاد لم نداره! مواد لازم : سینه مرغ یک عدد کامل نان تست دو عدد شیر ۳ تا ۴ ق غذاخوری خامه ۲۰۰ میلی لیتر سفیده تخم مرغ ۳ عدد نمک یک چهارم قاشق چایخوری سلفون ، نخ ، کاغد روغنی ادویه طرز تهیه : همه ی مواد باید توی یخچال باشن و کاملا سرد! دو تا نون تست رو برمیداریم و کراست دورش رو برمی داریم و میذاریمش توی ظرف و روش شیر میریزیم تا نرم بشه! سینه مرغ رو تکه میکنیم و میندازیم توی غذاساز! سفیده ها رو هم اضافه می کنیم و غذاساز رو روشن می نماییم تا میکس بشه! نون ها رو فشار میدیم که شیر اضافه شون بریزه و همراه نمک به غذاساز اضافه میشه و بازم میکس می کنیم تا یکدست بشه! در آخر خامه رو اضافه می کنیم و خوب میکس میکنیم تا یکدست بشه و یه مایه ی کرمی و لطیف بدست بیاد! سوال : این خامه که نوشتید همون خامه صبحانه رو میگید که تو ایران هست ؟ بعد منظورتون از ۲۰۰ میلیلیتر چند پیمانه هست ؟ پاسخ : ﺑﻠﻪ ﺧﺎﻣﻪ ی ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﻣﻌﻤﻮﻟﻲ ، ﻫﺮ ﭘﻴﻤﺎﻧﻪ اﺳﺘﺎﻧﺪاﺭﺩ ۲۵۰ ﻣﻴﻠﻲ ﻟﻴﺘﺮ ﻫﺴﺘﺶ. سوال : اگه خامه نزنم چی میشه ؟ یا چه چیز دیگه کم کالری تر بزنم به جای خامه ؟ پاسخ : نمیشه عزیزم برای بهم پیوستن رشته پروتئین ها همین یه مورد وجود داره! این خامه توی کل سوسیس هاست. آموزش تصویری سوسیس خانگی حالا تخته ی کار رو مرطوب میکنیم و یک لایه سلفون رو کار می کشیم. از مواد سوسیس توی زیپ لاک می ریزیم و سرش رو قیچی می کنیم روی ضلع پایین سلفون با فاصله یه نوار از مایه رو میریزیم ، حالا لبه ی پایین رو آروم میاریم روی مایه و بعد با دست آروم رولش میکنیم! حواستون باشه که سلفون داخل مایه ی سوسیس نره! اولین بار سخته و ممکنه تمییز درنیاد اما دستتون میاد کم کم چی کار کنین! حالا دو سر رول سوسیس رو میگیریم و با کمی فشار به داخل رول پیچ میدیم تا سفت بسته بشه و شل نباشه و بعد گره میزنیم. حالا با نخ رول سوسیس رو به تعداد دلخواه تقسیم میکنیم! اینطوری که نخ رو دور سوسیس میپیچیم و با یه فشار و گره قسمت میشه! وقتی کل سوسیس ها رو آماده کردیم میذاریمشون توی قابلمه تا روشون پر از آب می کنیم. کاغذ روغنی رو به اندازه ی دهانه ی قابلمه کمی بزرگتر گرن میبریم و از وسطش یه دایره ی کوچیک درمیاریم! این رو روی سوسیس ها میذاریم تا کلشون توی آب برن و یکدست پخته بشه! به این روش کارتوش گفته میشه! قابلمه رو میذاریم روی حرارت تا آب جوش بیاد ، زیرش رو کم میکنیم تا ۶ دقیقه بپزه! بعد خاموش می کنیم و میذاریم همون حالت بمونن تا کامل سرد بشن. بعد از سرد شدن خیلی راحت سلفون دورشون رو جدا می کنیم و میریزیم توی زیپ لاک و میذاریم فریزر! برای آماده کردنشم میتونین تابه ی گریل رو بذارین داغ بشه و با کمی روغن چربش کنین و گریل کنین تا طلایی بشه! میشه تو روغن هم سرخشون کنین. منبع : میهن چت 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .