ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 1 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، 2020 پودر سوخاری خانگی پودر سوخاری با آرد نان سوخاری یه فرق کوچولو داره و اون اینه که به آرد نان سوخاری انواع ادویه های معطر افزوده اند .پس موقع خرید دقت کنید . برای آغشته کردن سرخ کردنی هایی مانند کتلت و کوکو و ... ما چون قبلا به مایه آنها ادویه افزوده ایم برای دادن انسجام بیشتر و بافت کریسپی به آرد یا پودر نان های سوخاری شده آغشته میکنیم . و این پودر یا آرد > نان خشک یا سوخاری < از خرد کردن و آسیاب کردن نان های مختلف تهیه میشود . رنگ آن بستگی به نوع آردی دارد که با آن نان پخته شده است . اگر نان سبوس دار و یا نان جو باشد رنگ آن تیره و پودر نان آن هم تیره خواهد بود . در آسیای جنوب شرقی نان از آرد برنج طبخ میشود و رنگ پودر نان خشک آنهم روشن است .این پودر نان خشک یا سوخاری را از نان فانتزی ها میتوان خرید . مراقب باشید اگر در خانه درست میکنید نان بیات شما کپک نزده باشد . اما برای تهیه میگو و ماهی و شنیسل سوخاری نیاز به پودر سوخاری داریم . این پودر سوخاری از پودر نان خشک بالاست که تعریف کردیم بعلاوه ادویه های معطر جهت مزه دار کردن ماهی و میگو و شنیسل و .... که در بسته بندی های تجاری به فروش میرسد .جدیدا انواع مختلف در اندازه درشت و ریز به بازار آمده .نون تست یا باگت یا از قبل خشک کنید یا داخل مایکروویو برای دقایقی قرار بدهید که برشته و خشک شوند. جو پرک و ادویه شامل : فلفل سیاه و نمک و اگر دوست دارید زردچوبه و فلفل قرمز . سبزی خشک شامل : جعفری و گشنیز .ابتدا نونها رو داخل مایکروفر خشک و اندکی ریز کنید و سپس با همه مواد قاطی کنید و داخل اسیاب بریزید و سپس اون رو استفاده کنید .در صورت تمایل به آن ادویه ها و سبزیجات دلخواه اضافه کنید . 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .