ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 1 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، 2020 فرق کتلت و شامی فرق انها معمولا در اینه که :کتلت با گوشت چرخکرده خام و شامی با گوشت پخته و چرخکرده طبخ میشوند . در کتلت شما میتونید مواد دیگر به جای سیب زمینی استفاده کنید مانند هویج یا کدو رنده شده . البته این مواد هم خام و هم پخته رنده میشوند . در شامی مواد دیگر هم پخته و خام هم مصرف میشوند . اما ویژگی ای که کتلت و شامی را از هم متمایز میکند پخته بودن و خام بودن گوشت چرخکرده است .برای شامی ؛ گوشت را ابتدا تکه کرده و با پیاز و ادویه دلخواه و نمک میپزند و آبش رو بخوردش میدهند و بعد چرخ میکنند . آب مواد خام رنده شده مانند سیب زمینی و پیاز رو باید گرفت . علت وارفتن کتلت و شامی و یا فلافل چسبنده نبودن مواد و نداشتن انسجام لازم است . مواد باید بدون آب باشد . ورز داده شود تا مواد یکدست شوند . اندازه ها طبق دستور باشند .پودر سوخاری و آرد نخودچی به ایجاد انسجام آن کمک میکند . نسبت گوشت به سبب زمینی نباید کم باشد . 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .