رفتن به مطلب

فرق کتلت و شامی


ŦŁФШ  ΞTłHШ
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

فرق کتلت و شامی
فرق انها معمولا در اینه که :کتلت با گوشت چرخکرده خام و شامی با گوشت پخته و چرخکرده طبخ میشوند . در کتلت شما میتونید مواد دیگر به جای سیب زمینی استفاده کنید مانند هویج یا کدو رنده شده . البته این مواد هم خام و هم پخته رنده میشوند . در شامی مواد دیگر هم پخته و خام هم مصرف میشوند . اما ویژگی ای که کتلت و شامی را از هم متمایز میکند پخته بودن و خام بودن گوشت چرخکرده است .برای شامی ؛ گوشت را ابتدا تکه کرده و با پیاز و ادویه دلخواه و نمک میپزند و آبش رو بخوردش میدهند و بعد چرخ میکنند .

آب مواد خام رنده شده مانند سیب زمینی و پیاز رو باید گرفت . علت وارفتن کتلت و شامی و یا فلافل چسبنده نبودن مواد و نداشتن انسجام لازم است . مواد باید بدون آب باشد . ورز داده شود تا مواد یکدست شوند . اندازه ها طبق دستور باشند .پودر سوخاری و آرد نخودچی به ایجاد انسجام آن کمک میکند . نسبت گوشت به سبب زمینی نباید کم باشد .

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...