ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 1 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، 2020 نکات قهوه ای قَهوه نوعی نوشیدنی رایج است که از دانههای بو داده شد و آسیاب شدهٔ گیاه قهوه به دست میآید، گیاه قهوه بومی مناطق نیمه گرمسیری آفریقا و برخی از جزایر جنوب وجنوب شرق آسیا است این گیاه از آفریقا به سایر نقاط جهان پراکنده شد و در حال حاضر در بیش از ۷۰ کشور کشت میشود که در درجهٔ اول مناطق استوایی آمریکا، جنوب شرقی آسیا، هند و آفریقا است، هنگام رسیدن میوهٔ گیاه قهوه، دانههای قهوه را برداشت، پردازش و در نهایت خشک میکنند، دانههای قهوهٔ خشک شده به درجات مختلف بو داده میشوند، بسته به عطر و طعم مورد نظر، درجهبندیهای مختلفی برای این محصول در نظر گرفته شده است، قهوه کمی اسیدی است و میتواند به علت داشتن کافئین بالا موجب تحریک انسان گردد. به احتمال زیاد قهوه اولین بار در کشور اتیوپی تولید شد. البته برخی کشور یمن را منشأ تولید قهوه میدانند. این دانه اولین بار در قرن سیزدهم میلادی، در جهان عرب شهرت یافت . 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .