ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 1 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، 2020 آشپزی رعایت تمامی نکات تهیه غذا را هم شامل میشود . آشپزی پیشنیازهایی دارد که بدون یادگیری آنها نتیجه صحیح و مناسبی نمیگیریم . برای یادگیری هر مبحث بد نیست که از پایه نکات را هم بیاموزیم . پرسیده بودید برای شیرین کردن طعم پیازهای تند چه باید کرد . البته شیرین کردن یعنی همان رفع تندی پیاز . پیازهای زمستانی بنفش همانقدر که بخاطر سردی هوا لباس ! بیشتری به تن کرده اند همانقدر هم سوزاننده و گزنده هستند . هرچند دو روش پیشنهادی ارزش غذایی پیاز را میکاهد اما برای کسانی که طعم تند پیاز را نمیپسندند خصوصا کودکان بد نیست . روش اول : پیاز پوست گرفته را به اندازه مناسب خرد کنید . داخل آبسرد بریزید تا غوطه ور شود . دو تا سه قاشق غ نمک به آن بیفزایید . اجازه دهید 5 دقیقه بماند . سپس آبکشی کنید و از آن برای مصارف پخت و پز استفاده کنید. روش دوم : پیاز را به اندازه مناسب خرد کنید و داخل تابه بریزید . مقداری آب که روی پیاز را بگیرد روی آن بریزید و با حرارت متوسط اجازه دهید آب بجوشد و هرازگاهی پیازها را هم بزنید . دو دقیقه بعد آب داخل تابه را کاملا خارج کنید و سپس تابه را روی حرارت بگذارید و روغن یا کره بریزید و به استفاده از پیاز مانند قبل بپردازید . نکته : البته با روش های بالا پیاز داغ بهتر سرخ میشود . برخی افراد پیاز داغ را قبلا داخل آبجوش ریخته و آبکش میکنند و بعد سرخ میکنند . 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .