ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 29 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، 2020 مواد لازم.قارچ چیل قارچ نیم کیلو فلفل دلمهای خرد شده ۱/۲ پیمانه فلفل چیلی سبز ۱ عدد پیازچه خرد شده ۱/۳ پیمانه پیاز خرد شده ۱ عدد (اختیاری) سیر خرد شده ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری سس سویا ۱ قاشق چایخوری سس چیلی ۳/۴ قاشق غذاخوری سس کچاپ ۳/۴ قاشق غذاخوری فلفل ۱/۸ قاشق چایخوری نمک به مقدار کافی آب ۲ قاشق غذاخوری . طرز تهیه: ابتدا قارچها را بشویید و با دستمال حولهای به خوبی خشک کنید. سپس هر کدام از آنها را چهار تکه کنید. یک تابه بزرگ را روی شعله بگذارید و روغن را داخل آن بریزید تا داغ شود. وقتی روغن داغ شد سیر خرد شده را داخل آن بریزید و یکی دو دقیقه تفت بدهید تا عطر خوبی از آن به مشام برسد. حال قارچها را همراه بافلفل سبز به تابه اضافه کنید (هستههای فلفل را خارج کنید و آن را به طور عمودی برش بزنید). ۲ دقیقه به تفت دادن ادامه دهید و بعد درب تابه را بگذارید و ص فلفل دلمهای و پیازچه خرد شده را اضافه کنید. همچنان به سرخ کردن و زیر و رو کردن مواد ادامه دهید تا فلفل دلمهای و قارچ پخته شوند. اضافه کردن فلفل دلمهای به چیلی سس سویا، چیلی و کچاپ را همراه با ۲ قاشق آب روی مواد بریزید. به مقدار دلخواه نمک و فلفل بزنید و یکی دو دقیقه دیگر تفت بدهید تا سس غلیظ شود. چیلی قارچ شما آماده است. آن را با پاستا یا برنج سرو کنید. نوش جان! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .