ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 29 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، 2020 مواد لازم یک چهارم فنجان سبوس غلات نصف فنجان غلات آماده صبحانه یک هشتم قاشق چای خوری پودر پیاز یک هشتم قاشق چای خوری پودر سیر نمک و فلفل سیاه، به میزان لازم ۲۴۰ گرم جوجه بدون پوست و استخوان یک عدد تخم مرغ دو قاشق غذاخوری سس خردل دو قاشق غذاخوری سس خردل عسلی طرز تهیه: سبوس را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید تا کاملا پودر شود. سپس، آن را کنار بگذارید. غلات صبحانه را داخل کیسه پلاستیکی ریخته و محکم فشار دهید تا کاملا خرد شوند. می توانید برای کوبیدن آن، از گوشت کوب هم کمک بگیرید. حالا پودر سبوس و غلات آماده را با هم مخلوط کرده و ادویه ها را اضافه کنید. تکه های جوجه را در یک کاسه ریخته و روی آن ها، تخم مرغ بریزید. با قاشق، مواد درون ظرف را خوب هم بزنید تا همه سطح جوجه ها، به تخم مرغ آغشته شود. سپس، جوجه ها را از کاسه خارج کرده و کمی تکان دهید تا تخم مرغ های اضافی آن، گرفته شود. در این مرحله، جوجه ها را در پودری که در مرحله اول آماده کردید، بغلتانید. کمی روغن، کف تابه افشانه و روی درجه حرارت متوسط گرم کنید. جوجه ها را به آرامی، کف تابه بچینید؛ به طوری که تا حد امکان، از یکدیگر، فاصله داشته باشند. پس از پنج دقیقه، جوجه ها را زیر و رو کنید و چهار دقیقه دیگر، به پختن ادامه دهید. سس خردل و خردل عسلی را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا خوش طعم و یک دست شوند. موقع خوردن غذا، می توانید جوجه ها را داخل این سس بزنید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .