ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 29 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، 2020 سیب زمینی رژیمی این سیب زمینی های خوشمزه داخل فر یا هواپز پخته میشه و هم سالمه و هم خوشمزه … یه حالت تنوری داره…بیشتر مواد لازم ۲ عدد سیب زمینی ۱ قاشق روغن کنجد ادویه شامل پودر سیر، آویشن، فلفل سیاه و نمک سیب زمینی ها رو با نایسردایسر خرد کند بعد با آب سرد بشورید بعد داخل یه کاسه روغن و ادویه ها رو ریخته و حسابی هم بزنبد بعدشم داخل هواپز چیده و روی درجه ۱۸۰ و به مدت ۳۰ دقیقه پخته شود میتونید روغن هم بهش نزنید ولی مدت کوتاهتری میپزه و کاملا تنوری میشه داخل فر هم میشه با همین درجه پخت. سیب زمینی سرخ کرده رژیمی مواد لازم ۱ عدد سیب زمینی متوسط ۱ و ۱/۲ ق غ روغن سرخ کردنی نمک فلفل آب جوش طرزتهیه آب رو می جوشونیم و سیب زمینی های برش زده رو میریزیم تو آب و حدودا یه ربع میذاریم بجوشه تا سیب زمینیا کاملا نرم شن بعد سیب زمینیا رو آبکش میکنیم و با نمک و فلفل و روغن مخلوط میکنیم و تو سینی فر می ریزیم. حدودا ۲۵ دقیقه تو دمای ۱۸۰ درجه میذاریم تو فر(المنت بالا و پایین روشن)باشه سیب زمینی تنوری رژیمی سیب زمینی فری یا سیب زمینی کبابی هم بهش میگن چون با روغن خیلی کم توی فر مواد لازم ۲ نفر ۴ عدد سیب زمینی متوسط نمک و فلفل و پودرسیر و پاپریکا و کمی زردچوبه ۲ قاشق روغن زیتون اول فر رو روی دمای ۱۹۰ – ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کرده تا ۱۰دقیقه، گرم شود، سیب زمینی های پوست نازک رو تمیز شسته وبا پوست، به صورت برش های خلالی درشت خورد میکنیم. (یا به دلخواه پوست میکنیم بعد خلال میکنیم.) هر سیب رمینی رو اول با یه برش عمودی از وسط نصف کرده بعد هر قسمت را ۴ برش دیگر میزنیم، یعنی در کل هر سیب زمینی به ۸ قسمت خلال درشت تقسیم میشه. میتونید دوباره سیب زمینی ها رو بشورید و خشک کنید یا اینکه دیگه نشورید! توی ظرف گودی سیب زمینی های خلالی رو ریخته و نمک و فلفل و پاپریکا و پودر سیر و به دلخواه زردچوبه بزنید، به همراه یکی دو قاشق روغن زیتون، و با دست یا با قاشق خوب مخلوط کنید. من به خاطر بچه ها فلفل سیاه یا قرمز تند نمیزنم، فقط مقداری فلفل قرمز شیرین (پاپریکا) استفاده میکنم. با مقداری سُماق هم خوب میشه… بعد توی سینی فر بچینید، طوری که روی هم قرار نگیرند و به مدت ۳۰ دقیقه، با دمای ۱۹۰- ۲۰۰ درجه سانتیگراد، داخل فر قرار دهید. دقت کنید که فرهای برقی، گرم تر از فرهای گازی هستن، پس اگه شما هم فرتون برقیه، همیشه دما رو ۱۰ درجه کمتر از دمای گفته شده در رسپی درنظربگیرید. اگر فر گازی دارید روی ۲۰۰ درجه تنظیم کنید. زمان هم کمی بیشتر درنظر بگیرید. برای من بعد از نیم ساعت کاملا پخته و برشته میشه، ولی شما چک کنید و اگر لازم بود سیب زمینی ها رو پشت و رو کنید و ۱۰ دقیقه دیگه زمان بدید تا هم برشته و خوشرنگ بشن و هم کاملا مغزپخت. بعد با سس های دلخواه نوش جان کن 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .