رفتن به مطلب

طرز تهیه چیلی قارچ گیاهی وبادنجان سوخاری


ŦŁФШ  ΞTłHШ
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

چیلی قارچ

مواد لازم 
قارچ خرد شده ۱ پیمانه
فلفل دلمه‌ای خرد شده ۱/۲ پیمانه
فلفل چیلی سبز ۱ عدد
پیازچه خرد شده ۱/۳ پیمانه
پیاز خرد شده ۱ عدد (اختیاری)
سیر خرد شده ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
سس سویا ۱ قاشق چایخوری
سس چیلی ۳/۴ قاشق غذاخوری
سس کچاپ ۳/۴ قاشق غذاخوری
فلفل ۱/۸ قاشق چایخوری
نمک به مقدار کافی
آب ۲ قاشق غذاخوری


طرز تهیه

در تهیه  این چیلی. نصف قاشق چایخوری آرد ذرت را در ۱/۴ پیمانه آب گرم حل کنید. گلوله‌های آرد را کامل از بین ببرید و سپس آن را به تابه اضافه کنید. بگذارید جوش بیاید سپس سس را از روی گاز بردارید.

 

ابتدا قارچ‌ها را بشویید و با دستمال حوله‌ای به خوبی خشک کنید. سپس هر کدام از آنها را چهار تکه کنید. یک تابه بزرگ را روی شعله بگذارید و روغن را داخل آن بریزید تا داغ شود.

وقتی روغن داغ شد سیر خرد شده را داخل آن بریزید و یکی دو دقیقه تفت بدهید تا عطر خوبی از آن به مشام برسد. حال قارچ‌ها را همراه بافلفل سبز به تابه اضافه کنید (هسته‌های فلفل را خارج کنید و آن را به طور عمودی برش بزنید). ۲ دقیقه به تفت دادن ادامه دهید و بعد درب تابه را بگذارید و صبر کنید تا قارچ‌ها نیم‌پز شوند.

فلفل دلمه‌ای و پیازچه خرد شده را اضافه کنید. همچنان به سرخ کردن و زیر و رو کردن مواد ادامه دهید تا فلفل دلمه‌ای و قارچ پخته شوند.

سس سویا، چیلی و کچاپ را همراه با ۲ قاشق آب روی مواد بریزید. به مقدار دلخواه نمک و فلفل بزنید و یکی دو دقیقه دیگر تفت بدهید تا سس غلیظ شود. چیلی قارچ شما آماده است. آن را با پاستا یا برنج سرو کنید.


بادنجان سوخاری

مواد لازم
بادمجان ۱ عدد متوسط
آرد ساده ۱/۲ فنجان
تخم مرغ کمی هم زده ۳ عدد
پودر سوخاری ۱ و نیم فنجان
پنیر پارمزان رنده شده ۱/۲ فنجان
سس مارینارا برای سرو
نمک و فلفل به میزان دلخواه


طرز تهیه

فر را روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. یک سینی فر مناسب آماده کنید و کف آن توری فلزی قرار دهید.

بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه های باریک برش بزنید. با استفاده از یک چاقوی تیز یا نوک ماسوره یک دایره وسط بادمجان ها ببرید و آنرا خارج کنید تا بادمجان ها حلقه ای شوند.

آرد، نمک و فلفل را در کاسه بریزید و با هم ترکیب کنید. تخم مرغ ها را در کاسه دیگری با هم مخلوط کنید. پودر سوخاری و پنیر پارمزان را نیز در کاسه دیگری با هم ترکیب کنید. بادمجان های حلقه ای را یکی یکی داخل ترکیب آردی بزنید.سپس داخل مایه تخم مرغی و بعد داخل پودر سوخاری بزنید و داخل سینی فر، روی توری فلزی بچینید. به همین ترتیب تمام حلقه های بادمجان را آماده کنید و روی توری قرار دهید.

سینی فر را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا بادمجان ها کاملا برشته و ترد شوند. این بادمجان های سوخاری خوشمزه را بصورت گرم و با سس مارینارا یا هر سس دلخواه دیگر نوش جان کنید

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...