رفتن به مطلب

طرز تهیه انواع غذا ها با چشم بلبلی


ŦŁФШ  ΞTłHШ
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

خوراک لوبیا چشم بلبلی

مواد لازم

۴ ق س روغن مايع مخصوص سرخ‌كردني
۲ عدد پياز متوسط (پوست‌كنده و ريز خرد شود)
۲۲۵ گرم سيب‌زميني (پوست كنده و نگيني خرد شود)
۴۵۰ گرم هويج (پوست كنده و نگيني خرد شود)
۲ ساقه كرفس (خرد شود)
۲ عدد كدو (پوست كنده و درشت خرد شود)
۱ عدد فلفل دلمه‌اي ( ريز خرد شود)
۲ حبه سير (رنده شود)
۲ ق چ پودر تخم گشنيز
۲ /۱ ق چ فلفل قرمز
۲ /۱ ق چ پودر كاري
۵ پيمانه آب مرغ
۴۰۰ گرم لوبيا چشم‌بلبلي
گشنيز تازه خردشده براي تزئين
نمك به مقدار لازم


طرز تهیه:

۱. لوبيا چيتي را پس از پاك‌كردن بشوييد و داخل قابلمه كوچكي حاوي مقداري آب بريزيد و بگذاريد تا بپزد. سپس روغن را داخل تابه‌اي روي اجاق گاز داغ كنيد و تمام سبزيجات خردشده جز كدو و فلفل دلمه‌اي را در آن بريزيد و روي شعله ملايم بگذاريد تا به مدت ۵ دقيقه تفت داده شود. در طول اين مدت، مواد را هم بزنيد تا نسوزد. پس از آن سير، پودر تخم گشنيز و فلفل قرمز را به مواد اضافه كنيد و بگذاريد يك دقيقه ديگر نيز حرارت ببيند. مخلوط‌كردن مواد را فراموش نكنيد.

۲. قابلمه‌اي را آماده كنيد و آب مرغ را به همراه كمي نمك داخل آن بريزيد و سبزيجات تفت‌داده شده را به آن اضافه كنيد. شعله اجاق را زياد كنيد تا آب مرغ جوش آيد، سپس شعله را كم كرده و در قابلمه را بگذاريد و به مدت ۲۵ دقيقه صبر كنيد تا مواد كمي پخته شوند. هرازگاهي آن را هم بزنيد.

۳. پس از طي اين مدت، لوبيا چشم بلبلی پخته‌شده و كدو و فلفل دلمه‌اي خردشده را به اين مخلوط اضافه كنيد و در قابلمه را بگذاريد و دوباره به مدت ۱۵ دقيقه ديگر يا تا زماني كه همه سبزيجات كاملا بپزند روي شعله اجاق گاز قرار دهيد.

۴. يك و يك چهارم پيمانه از مواد سوپ را داخل دستگاه غذاساز يا خردكن بريزيد تا به‌صورت مايه‌اي خميري‌شكل درآيد. سپس اين مايه خميري را به بقيه مواد سوپ برگردانيد و دوباره حرارت دهيد تا از هم باز شده و در سوپ پخش شود. به اين ترتيب، سوپ جاافتاده و غليظ‌تر مي‌شود. در پايان سوپ را در ظرف موردنظر بريزيد و سطح آن را با كمي گشنيز خردشده تزیين كنيد.


خوراک لوبیا چشم بلبلی

مواد لازم :

گوشت چرخ شده – ۱۵۰ گرم
لوبیا چشم بلبلی – ا پیمانه
پیاز – ۱ عدد کوچک
سیر – ۲ حبه
گوجه فرنگی – ۳ عدد بزرگ
زردچوبه – به میزان لازم
نمک – به میزان لازم
فلفل – به میزان لازم
آبلیمو – ۲ قاشق غذاخوری
روغن – به میزان لازم


دستور تهیه :

ابتدا لوبیا را با کمی آب پخته تا کاملا مغز پخت شود (حدود نیم ساعت). سپس آبکش کرده و کنار میگذاریم. پیاز را خرد کرده و با کمی روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود. سپس گوشت چرخ شده را با کمی زردچوبه اضافه کرده و تفت میدهیم. بعد از ۵ دقیقه سیر خرد شده را نیز با مواد مخلوط میکنیم. بعد از آن گوجه فرنگی خرد شده و لوبیای پخته شده را اضافه میکنیم. بعد از گذشت ۱۰ دقیقه و یا بعد از اینکه آب گوجه فرنگی ها کشیده شد، آبلیمو، نمک و فلفل را نیز داخل مواد میریزیم. سپس خوراک را به همراه برنج یا نان سرو میکنیم.

این خوراک خوشمزه را با نان یا برنج و همراه با سس تَبَسکوی دودی (سس تُند) امتحان کنید.


کتلت لوبیا چشم بلبلی

هر کتلتی که از گوشت درست نمی شود، گیاهخوارها یا آنهایی که به هر دلیلی گوشت به خصوص گوشت قرمز نمی توانند بخورند هم باید بتوانند کتلت بخورندکتلت لوبیا چشم بلبلی یکی از کتلت های گیاهی است که طعم و مزه بی نظیری دارد. در ضمن شما می توانید آن را از قبل درست کرده و در سفر و پیک نیک، بدون هیچ نگرانی میل کنید.

مواد لازم:

لوبیا چشم بلبلی : ۱ پیمانه پلوپز پر
سیب زمینی :۲ عدد
پیاز: ۱ دانه متوسط
آردنخودچی: ۳قاشق غذاخوری
جعفری خردشده : ۳ قاشق غذاخوری پر
پودر گشنیز: ۱ ق چ
نمک و فلفل دارچین مقداری


طرز تهیه

لوبیا چشم بلبلی رو از شب قبل خیس می کنیم و بعد می گذاریم تا بپزد و آبش به خوردش برود.

تازمانی که داغ هست توی غذا ساز می ریزیم و یا با گوشتکوب آن را له می کنیم سیب زمینی رو رنده ریز کردم و با پیاز رنده شده همراه با آرد نخودچی و ادویه ها و جعفری توی لوبیا ریختم و خوب ورز می دهیم و می گذاریم بمونه تا مزه دار بشه…

نکته : ارد نخودچی رو از یه قاشق شروع می کنیم و اگر لازم بود دوباره اضافه می کنیم
بعد هم توی روغن داغ دو طرفش رو سرخ می کنیم.

نکته : این کتلت احتیاجی به تخم مرغ ندارد و کتلت کاملاً گیاهی است.

 


شامی لوبیا چشم بلبلی

مواد لازم

لوبیا چشم بلبلی یک لیوان پلوپز پر
آرد نخودچی : ۵۰ گرم
سیب زمینی :۲۰۰ گرم
پیاز :۱ عدد متوسط
جعفری :ریزخرد شده ۳ قاشق غذا خوری
پودر زیره: یک قاشق چایخوری
پودر گشنیز:یک قاشق چایخوری
زرد چوبه و فلفل یک قاشــــــق مرباخوری
روغن برای سرخ کردن.


طرز تهیه

لوبیا را ۱ شب خیس کنید و با آب و نمک بزارید روی حرارت ملایم تا خوب بپزه و نرم بشه بعد بریزید توی سبد تا ابش جدا بشه
و همانطور گرم لوبیا ها رو خوب له کنید , سیب زمینی و پیاز را رنده کرده و آبش را بگیرید
بعد در یک ظرف مناسبی لوبیای له شده و سیب زمینی وپیاز رنده شده و آبگرفته و ادویه جات و آرد نخودچی و جعفری را ریخته و آنها را با هم خوب ورز بدید.

خمیر را کمی برارید استراحت کنه تا خوب طعمهاشون ترکیب بشه بعد آنها را در روغن داغ سرخ کنید .

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...