ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 28 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2020 مواد مورد نیاز اگرول گوشت و قارچ مواد لازم برای حداقل ۱۲ نفر گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم نمک و فلفل قرمز به میزان لازم زردچوبه یکچهارم قاشق چایخوری پیازداغ ۲ قاشق سوپخوری قارچ ریز خرد کرده و تفت داده ۲۵۰ گرم رب گوجهفرنگی یک قاشق سوپخوری جعفری ریز خرد کرده ۲ قاشق سوپخوری پنیر موزارلا ۱۵۰ گرم نان یوفکا به میزان لازم روغن به میزان لازم درستور ساده و بسیار لذید : ابتدا شما باید گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه ( نچسب باشه بهتره ) مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. آنگاه پیازداغ، قارچ و رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید به گونهای که تمام مواد ترکیب و پخته شوند. حالا مواد مخلوط کرده را از روی حرارت برداشته جعفری را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا مواد خنک شوند. سپس پنیر را اضافه کنید و با مواد فراهم کرده ترکیب کنید. حالا میتوانید هر بار یک ورق از نان یوفکا دالیا یا نون لواش را برداشته قدری از مواد رویش بریزید لبهها را روی خمیر بیاورید و آن را رول کنید. حالا در تابه روغن بریزید و آن را داغ کنید و اگررولها را در آن سرخ کنید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .