رفتن به مطلب

طرز تهیه اگرول گوشـت و قارچ


ŦŁФШ  ΞTłHШ
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

مواد مورد نیاز اگ‌رول گوشت و قارچ
مواد لازم برای حداقل ۱۲ نفر

گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم

نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

زردچوبه یک‌چهارم قاشق چایخوری

پیازداغ ۲ قاشق سوپخوری

قارچ ریز خرد کرده و تفت داده ۲۵۰ گرم

رب گوجه‌فرنگی یک قاشق سوپخوری

جعفری ریز خرد کرده ۲ قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا ۱۵۰ گرم

نان یوفکا به میزان لازم

روغن به میزان لازم


درستور ساده و بسیار لذید :

ابتدا شما باید گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه ( نچسب باشه بهتره ) مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. آن‌گاه پیازداغ، قارچ و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید به گونه‌ای که تمام مواد ترکیب و پخته شوند.

حالا مواد مخلوط کرده را از روی حرارت برداشته جعفری را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا مواد خنک شوند. سپس پنیر را اضافه کنید و با مواد فراهم کرده ترکیب کنید.

حالا میتوانید هر بار یک ورق از نان یوفکا دالیا  یا نون لواش را برداشته قدری از مواد رویش بریزید لبه‌ها را روی خمیر بیاورید و آن را رول کنید. حالا در تابه روغن بریزید و آن را داغ کنید و اگ‌ررول‌ها را در آن سرخ کنید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...