ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 28 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2020 مواد لازم • قارچ : نیم کیلوگرم • سیر : ۲ حبه • تخممرغ : ۳عدد • آرد یا خمیر نان باگت : نصف لیوان • سبزیجات معطر : ۲ قاشق • نمک و فلفل : به میزان لازم • روغن : به میزان لازم طرز تهیه ۱. ابتدا قارچها را چرخ کرده و با سبزیجات معطر و خمیر نان باگت مخلوط کنید. بهتر است خمیر نان باگت تازه و نرم باشد، اما اگر چنین خمیری دردسترس نداشتید، میتوانید از آرد یا پودر خمیر نان باگت استفاده کنید. ۲. پس از آن تخممرغها را به مواد اضافه کرده و در صورت شل بودن مایه کتلت، قدری آرد به آن اضافه کنید. ۳. نمک و فلفل و ادویه موردعلاقه خود را همراه با سیرهایی که له کردهاید، به مخلوط اضافه کرده، خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود. ۴. حالا روغن را در تابهای روی حرارت داغ کنید و از مواد اولیه به اندازه یک گردو بردارید و در دستتان صاف کنید و در روغن بریزید. ۵. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید یک روی کتلتها سرخ شود، سپس روی دیگر کتلتها را سرخ کنید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .