ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 28 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2020 موادلازم : ژلاتین ۲۵ گرم آب سبزیجات (یا آب مرغ) ۱ فنجان سیب زمینی (آب پز، خرد شده) ۱ فنجان هویج (بخار پز، خرد شده) ۱ فنجان نخود شیرین ۴۵۰ گرمذرت نصف فنجان سس مایونز ۶ قاشق سوپخوریخامه ترش ۳ قاشق سوپخوری نمک و فلفل به مقدار لازمگوجه فرنگی برای تزئین گشنیز برای تزئین طرز تهیه :۱٫ در یک ظرف کوچک، ۳ قاشق غذا خوری آب روی ژلاتین بریزید. بگذارید ۵ دقیقه بماند. در یک قابلمه کوچک آب مرغ را روی شعله ی متوسط گرم کنید. ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. کمی نمک اضافه کنید. از روی شعله بردارید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود ۲٫ در یک کاسه ی متوسط، سیب زمینی، هویج، نخود شیرین، ذرت، مایونز و خامه ترش را اضافه کنید و مخلوط کنید. طبق ذائقه نمک و فلفل بزنید. آب مرغ و ژلاتین را اضافه کنید. به خوبی مخلوط کنید.در ظرفی دیوارداربریزد 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .