ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 28 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2020 مواد لازم برای ۶ نفر: ژامبون ورقه شده یک اندازه ۶ ورق کنسرو مارچوبه ۱ قوطی متوسط سس مایونز ۱ لیوان نعنا و ترخان خورد شده ۲ قاشق سوپخوری تخم مرغ پخته شده سفت ۳ عدد برگ مغز کاهو به مقداریکه ته ظرف را بپوشاند طرز تهیه انتهای مارچوبه ها را بزنید .در یک قابلمه آب و نمک را مخلوط کرده و هنگامی که به جوش آمد، مارچوبه ها را به مدت ۵ دقیقه به آن اضافه کنید. سپس مارچوبه ها را بر روی یک دستمال قرار دهید تا آب اضافه آنها گرفته شده و اجازه دهید تا سرد برگهای کاهو را ته ظرفی که بهتر است گرد باشد بطور منظم میچینیم لای هر ورق ژامبون را چند عدد مارچوبه میگذاریم و لوله می کنیم و انها را بطور منظم بشکل شعاع روی برگهای کاهو قرار می دهیم و تخم مرغهای سفت را در سس مایونز رنده می نماییم وسبزی خورد شده را با ان مخلوط می کنیم و بااندازه کافی بان نمک و فلفل میزنیم و این سس را روی سرهای مارچوبه میریزیم. 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .