رفتن به مطلب

طرز تهیه انواع مینی تارت تست


ŦŁФШ  ΞTłHШ
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

مینی تارت تست، عصرانه ای دلچسب

مواد لازم:

نان تست: ۶ عدد
تخم مرغ: یک عدد
ژامبون (خردشده): ۳ ورقه
پنیر چدار (خردشده): یک ورقه
فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
پیازچه (خردشده): یک عدد
برگ جعفری (خردشده): برای سرو


 

طرز تهیه:

نان های تست را با قلب گرد برش داده و با وردنه پهن کنید. آنها را در قالب های مافین از قبل چرب شده قرار دهید.

تخم مرغ، ژامبون، پنیر چدار و پیازچه خردشده را با هم مخلوط کرده و فلفل قرمز اضافه کنید. این مخلوط را درون نان های تست داخل قالب ها پخش کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند. روی آنها برگ جعفری خردشده بپاشید و سرو کنید.


کاناپ قارچ، لذیذ و بامزه

مواد لازم:

قارچ (از وسط دو نیم شده): ۴۰۰ گرم
روغن زیتون: ۲ ق س
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم


مواد لازم سرو:

نان باگت (سرخ شده): یک عدد
سس گوجه فرنگی تند: ۲ ق س
فلفل قرمز (پودرشده): به مقدار لازم
سیر (ریز خردشده): یک حبه
نعناع خشک: یک ق چ
گردو (پودر شده): یک چهارم پیمانه
برگ آویشن تازه: در صورت تمایل


 

طرز تهیه:

روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. قارچ را در آن تفت دهید تا آب آن کشیده شود نمک و فلفل سیاه بزنید. نان باگت را سرخ کرده و سپس به ابعاد کوچک برش دهید. برش های نان را در ظرف سرو بچینید.

سس گوجه فرنگی تند، مقداری فلفل قرمز پودرشده، سیر ریز خردشده یا له شده، نعناع خشک و گردوی پودر شده را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. این مخلوط را روی برش های نان بمالید و روی آنها قارچ قرار دهید. در صورت تمایل روی کاناپ ها را با برگ آویشن تزیین و سرو کنید.


کاناپ نخودفرنگی،

مواد لازم:

نخودفرنگی: یک و یک دوم پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
آرد: یک و یک دوم ق س
بیکینگ پودر: یک دوم ق چ
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم


طرز تهیه:

نخود فرنگی ها را در آب بپزید تا نرم شوند. تخم مرغ، آرد، بیکینگ پودر، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

نخودفرنگی پخته را اضافه و مخلوط کنید. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. گلوله هایی به اندازه قاشق سوپ خوری از مواد جدا کرده و کف دست خود کمی پهن کنید. آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا پخته، طلایی و برشته شوند. در صورت تمایل روی آنها را با ماهی سالمون دودی یا ژامبون تزیین و سرو کنید.


 

پیچ قارچ

مواد لازم:

خمیر یوفکا: ۳ عدد
روغن زیتون: یک پیمانه
آرد: ۲ ق س
نشاسته ذرت: ۲ ق س
سرکه: یک ق س

مواد لازم میانی:

قارچ (خردشده): ۴۰۰ گرم
پیاز (خردشده): یک عدد
روغن: ۲ ق س
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
پنیر چدار (رنده شده): یک پیمانه


طرز تهیه:

ابتدا برای تهیه مواد میانی، قارچ و پیاز را در روغن تفت دهید تا کاملا آب قارچ تبخیر شود. نمک و فلفل بزنید.

خمیر یوفکا ار روی سطح کار پهن کنید. مثلث هایی روی آن برش دهید و آرد، روغن زیتون، نشاسته ذرت و سرکه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و با برس بروی خمیر بمالید.

مخلوط قارچ را روی مثلث های خمیر پخش کنید و پنیر چدار بپاشید. خمیر را به آرامی رول کنید. آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. سپس به همراه سس دلخواه سرو کنید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...