رفتن به مطلب

طرزتهیه املت هندی


ŦŁФШ  ΞTłHШ

ارسال های توصیه شده

مواد مورد نیاز برای این نوع املت :
تخم مرغ ۳ عدد
کره آب شده یا روغن ۴ قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه رنده شده سه چهارم قاشق مرباخوری
فلفل سبز تند خرد شده ۳ عدد
گوجه فرنگی ریز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
جعفری ریز خرد شده ۳ قاشق مرباخوری
زردچوبه کمی
شیر ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان کافی


مراحل تهیه املت هندی :
تخم مرغ را با شیر هم مخلوط کنید، بعد پیاز، زنجبیل، گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل سبز، جعفری، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. کره یا روغن را در ظرف بریزید و پس از داغ شدن روغن مواد املت را بدر آن ریزید. پس از این که قسمت بالای املت سفت شد و پف کرد، املت را برگردانید تا روی دیگر آن سرخ شود. املت را با نان، سبزی خوردن و ماست سرو کنید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...