ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 28 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2020 مواد مورد نیاز برای این نوع املت : تخم مرغ ۳ عدد کره آب شده یا روغن ۴ قاشق غذاخوری پیاز ریز خرد شده ۳ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده سه چهارم قاشق مرباخوری فلفل سبز تند خرد شده ۳ عدد گوجه فرنگی ریز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری جعفری ریز خرد شده ۳ قاشق مرباخوری زردچوبه کمی شیر ۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان کافی مراحل تهیه املت هندی : تخم مرغ را با شیر هم مخلوط کنید، بعد پیاز، زنجبیل، گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل سبز، جعفری، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. کره یا روغن را در ظرف بریزید و پس از داغ شدن روغن مواد املت را بدر آن ریزید. پس از این که قسمت بالای املت سفت شد و پف کرد، املت را برگردانید تا روی دیگر آن سرخ شود. املت را با نان، سبزی خوردن و ماست سرو کنید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .